top of page

Serija #959 Visada užlipk atgal ant arklio 🐴

Kai vaikai mokosi jodinėti ant arklio ir nukrenta nuo arklio, būtinai kuo greičiau vėl vaiką užsodina ant arklio po nukritimo.


Kodėl?


Kad neužsifiksuotų nesėkmė ir vaikas neišugdytų BAIMĖS lipti ant arklio.


Tas pats galioja ir versle. Anglų kalboje yra posakis "niekada nepasiduok blogą dieną".


Visada pabandyk dar kartą jei tau nepasisekė, stenkis nepabaigti dienos su nepasisekimu, parašyk dar vieną žinutę, padaryk dar vieną postą, įkelk dar vieną video.


Taip pat jai jau diena buvo prasta, visada priimk sprendimą pabandyti dar kartą sekančią dieną.


Net jei būtų labai blogai ir norėtūsi viską mesti, duok sau 90 dienų. Tu net neįsivaizduoji kaip tavo verslas gali pasikeisti per tris mėnesius intensyvaus darbo.


Kiekviena nauja diena yra "baltas lapas" ir tu sprendi ką ant jo rašyti ar piešti. Nesvarbu kas įvyko vakar, tai negali sugadinti šiandienos.


Kad ir kas benutiktų tavo versle - VISADA PABANDYK DAR KARTĄ, jei reikia paprašyk pagalbos, jei reikia pailsėk, jei reikia pasimokyk, bet NIEKADA NESUSTOK!



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

7 Dienų Socialinės Medijos Iššūkis startuoja Gegužės 15 dieną - visa informacija čia https://www.tinklinismarketingas.lt/issukis


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kad patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


52 peržiūros0 komentarų
bottom of page