top of page
Writer's pictureGediminas Grinevičius

Serija #280 Ką daryti jei LYDERIS arba KOMPANIJA padarė kažką blogo? 🤬

Tinklinė rinkodara tai žmonių verslas ir todėl retkarčiais įvyksta konfliktai ir nesusipratimai tarp žmonių. Jei pasirinksi tinklinį marketingą kaip savo profesiją ir tai darysi ateinančius 10, 20, 30 metų, beveik neišvengiama, kad ir tu susidursi su šiuo iššūkiu.


Tad klausimas ne ar įvyks konfliktai ir nesusipratimai, bet kaip tu turėtum reaguoti kai tai įvyks?


Laikas nuo laiko matau kaip tinklinio marketingo atstovai padaro lemtingą klaidą ir susipykę su savo lyderiais arba kompanija, nusprendžia nebedirbti ir nebestatyti verslo, kad jiems atkeršyti.


Turi suprasti, kad jei pasirenki nebedėti pastangų į verslą, kad "nubaustum" savo lyderį, tuo pačiu tu nubaudi dar 2 žmones.


1. Tu nubaudi save ir savo šeimą

Jei nebedirbi ir nebestatai verslo, ne tik tavo lyderis nebeuždirbs nuo tavęs, bet ir tu nebeuždirbsi, reiškias, kad atkeršytum kažkam tu sumažini savo ir savo šeimos pajamas.


2. Tu nubaudi žmones, kuriems galėjai padėti.

Jei nustoji kviesti žmones į verslą, tada pavogi šią galimybę iš kitų žmonių, su kuriais galėjai pasidalinti verslo galimybe ir produktu ir pakeisti jų gyvenimą.


Niekam nemalonu kai kažkas su jais pasielgia nesažiningai, bet kaip Nelsonas Mandela yra pasakęs "Neapykanta, tai kaip gerti nuodus ir tikėtis, kad tavo priešas numirs".


Verslas yra verslas, ir tavo pagrindinis tikslas yra siekti savo tikslo ir rūpintis savimi ir savo komanda. Nesileisk į politikas, apkalbas, ir pykčius. Koncentruokis į savo rezultataus ir įgyvendink savo svajones.

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Šiandien įvyko pirmoji antrojo Mentorystės Programos sezono Verslo Sistemų pamoka apie tai, kaip išlaikyti daugiau žmonių versle ir padėti jiems gauti geresnį rezultatą.


Mėgstu dalintis su kitais lyderiais informacija, kuri gali padėti jiems gauti geresnių rezultatų versle.


Dar nevėlu prisijungti ir tau. Sužinok daugiau čia: https://www.tinklinismarketingas.lt/mentorystesprograma




8 peržiūros0 komentarų

Comments


bottom of page