top of page

Serija #1009 Kaip sukurti gerą KOMANDOS ATMOSFERĄ? ❤

Jei nori pastatyti didelį tinklinio marketingo verslą su didele komanda, tada gera komandos atmosfera yra PRIVALOMAS dalykas.


Jei komandos kultūra yra bloga, atmosfera komandoje yra negatyvi tada žmonės mes verslą greičiau nei tu gali surasti naujus žmones. Tada mūsų verslas yra kaip kiauras kibiras, nesvarbu kiek piltum vistiek visas vanduo išbėga.


Todėl žemiau noriu su tavimi pasidalinti keletą patarimų, kurie padės tau išlaikyti daugiau žmonių versle ir sukurti tokią aplinką, iš kurios žmonės nenorės išeiti.


#1. Rodyk pavyzdį. Nesvarbu ką sakai, svarbu ką darai. Jei tu elgiesi neetiškai, nesąžiningai tada ir tavo komanda taip elgsis. Jei tu žemini žmones tai ir tavo komanda galvos, kad tai galima daryti.


#2. Parodyk aiškią viziją komandai. Geras lyderis turi viziją, labai geras lyderis duoda viziją kitiems. Nuolatos dalinkis savo vizija kokią komandos atmosferą tu norėtum sukurti ir tavo komanda prisijungs prie tos vizijos.


#3. Skatink atvirą bendravimą. Suteik galimybę žmonėms pasiakyti ir sukurk aplinką, kur žmonės gali jaustis saugūs.


#4. Duok nuolatinius mokymus ir palaikymą. Padėk savo komandos nariams augti per saviugdą ir asmeninį tobulėjimą. Kuo žmogus daugiau padirba su savimi tuo tolerantiškesnis, diplomatiškesnis ir atlaidėsnis jis tampa.


#5. Sukurk "priklausymo" jausmą. Visi nori būti kažko dalimi, kas yra daugiau nei jie patys. Sukurk komandos tapatybę, duok komandai vardą, padaryk marškinėlius ir supažink naujokus su esamais komandos nariais. Padaryk, kad tai būtų viena didelė šeima.


#6. Pripažink žmones ir parodyk jiems dėmesį. "Vaikai verkia dėl jo, suaugę žmonės paaukoja gyvybes dėl jo" - tai dėmesys ir pripažinimas. Yra daug žmonių, kuriems pripažinimas yra svarbiau nei pinigai. Nepraleisk progos pagirti ir paskatinti komandos narius už jų padaromus veiksmus ir rezultatus. "Žmonės neišeina iš ten, kur yra vertinami"


#7. Sukurk aiškius lūkesčius ir palaikyk tvarką. Turi būti aišku koks elgesys bus toleruojamas ir koks ne. Jei kažkas komandoje pradeda įžeidinėti žmones, skriausti kitus ar kitaip kelti chaosą ir dramą tavo organizacijoje, tu turi turėti pakankamai drąsos sustabdyti tokį elgesį, kad apsaugotum komandos kultūrą.


#8. Pažeidžiamumas - pripažink savo klaidas. Vienas didžiausių lyderio brandos ženklų, tai kai jis pripažįsta savo klaidas, o ne slepiasi nuo jų ir vengia jų. Jei kažką pasakei ar padarei, ko neturėjai padaryti atsiprašyk ir pripažink savo klaidą. Tai tik padidins žmonių pagarbą tau ir sukurs stipresnius santykius.


#9. Priimk skirtingus žmones. Dažnai girdžiu "norėčiau rasti daugiau žmonių kaip aš" versle. Bet daugelis žmonių NEBUS tokie kaip tu, ir jei tu netoleruosi žmonių, kurie turi skirtingus požiūrius ir nuimones nei tu, tada atbaidysi mažiausiai 75% žmonių nuo savęs ir savo komandos. Neteisk žmonių ir leisk jiems būti savimi. Mylėk visus...


#10. Sukurk dabo-malonumų balansą. Tavo komandos atmosfera neturėtų būti tik "DARBAS DARBAS DARBAS". Pagalvok kaip galėtum į savo komandos kultūrą įtraukti ir socialinį bendravimą, vakarėlius, išvykas, piknikus, šeimų dienas ir tt.


#11. Prisitaikyk ir progresuok. "Pastoviausias dalykas yra pokyčiai". Nuolatos keisis technologijos ir žmonių supratimas, todėl tu turi evoliucionuoti su laikais. Stebėk kas vyksta rinkoje ir ko žmonės nori. Ką daro sėkmingiausios kompanijos, kad sukurtų gerą atmosferą ir modeliuok tai savo versle.


Tikiuos, kad šie patarimai tau buvo naudingi. Parašyk man, kuris tau labiausiai patiko ;)



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

🔥🔥🔥 {Naujas Kursas} “GYVENIMO TRANSFORMACIJA” tik 100 vietų! Visa informacija http://gyvenimotransformacija.lt/ 🔥🔥🔥



💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


23 peržiūros0 komentarų
bottom of page