top of page

Serija #995 Natimk iš savo komandos nario šanso investuoti į save

Nesenei kalbėjau su viena labai stipria lydere ir ji paminėjo, kad daro mokymus savo komandai.


Tai labai geras dalykas - kiekvienas lyderis turėtų duoti bent jau pagrindus savo komandos nariams, kad jie žinotų nuo ko pardėti.


Jei norime dar labiau užtikrinti jų sėkmę, tada turėtume sukurti sistemas visiems procesams versle, kad būtų lengva dublikuoti (tą padedu lyderiams padaryti Deimantiniame Klube)


BET...


Neturėtume, iš savo komandos narių atimti galimybės investuoti į save.


Tai sakau ne dėl to, kad parduodu mokymus ir noriu, kad tau savo komandos narius siūstum pas mane (aišku noriu), bet todėl, kad įvyksta kažkas nepaprasto kai tavo komandos narė priima sprendimą investuoti į save. Kai komandos nariai pradeda prikti knygas, kursus, seminarus, mentorystę tai parodo jų įsipareigojimo lygį.


Tai ką gauname nemokamai, ne visada labai vertiname, o už tai ką susimokame, vertiname žymiai labiau.


Taip pat kartais mūsų komandos nariai mūsų nebegirdi ir jiems reikia, kad kažkas kitas pasakytų ką daryti (net jei tu jau sakei tą patį).


Dėl to pats visada skatinu komandos narius mokytis ir investuoti į save. Žinau koks man buvo didelis žingsnis kai pirmą kartą nuskridome į Las Vegas pas Eric Worre į GoPro mokymus. Investavus kelis tūkstančius į lėktuvo bilietus, viešbučius ir renginio bilietus, ta informacija buvo aukso vertės ir klausėmės kiekvieno žodžio.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

💡 Seminaras internetu "DIRBTINIS INTELEKTAS VERSLE" įvyks 09.07.2023 20:00val. LT laiku mokymų bendruomenėje ČEMPIONŲ LYGA. Prisijunk dabar http://cempionulyga.lt/ 💡



💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


23 peržiūros0 komentarų
bottom of page