top of page

Serija #994 Tavo VIZIJA sukuria tavo DISCIPLINĄ

Kaip vienas mano mentorių Ray Higdon dažnai sako - tavo vizija kokiu žmogumi tu nori tapti turi būti tavo NEGAILESTINGAS DIKTATORIUS, kuris privers tave daryti ką reikia ir nepriims tavo pasiteisinimų.


Dažnai girdime kaip žmonės sako "aš tiesiog nesu disciplinuotas žmogus", o gal net patys esame tai sakę?


Bet tai yra pasekmė, priežastis yra vizijos trūkumas arba nepakankamai aiški vizija.


Jei tu turėtum aiškią viziją, ką tu nori pasiekti ar leistum laiką su žmonėmis, kurie gaišta tavo laiką? Žinoma ne, tavo vizija sukurtų discipliną juos pašalinti iš tavo gyvenimo.


Jei turėtum aiškią viziją, kokio kūno ir sveikatos nori, tada tavo vizija sukurtų reikalingą discipliną nevalgyti ko nereikia, sportuoti ir prižiūrėti savo sveikatą.


Jei turėtum aiškią viziją, kur nori būti finansiškai už dešimtmečio ar švaistytum pinigus dabar? Ne, nes tavo vizija sukurtų discipliną investuoti kiekvieną centą į tavo tikslą.


Tad problema yra ne disciplinos trūkumas, o aiškios vizijos ir plano trūkumas.


Skirk tam laiko ir aprašyk savo idealų svajonių gyvenimą: finansai, veikla, sveikata, santykiai, laisvalaikis, namai, kelionės ir tt. Skirk tam valandą, dvi jei reikės. Ir tada pagalvok kokius veiksmus turėtum daryti kiekvieną dieną, kad tos vizijos realizavimas taptų NEIŠVENGIAMAS? Surašyk juos.


Tada kiekvieną dieną skaityk savo viziją ir veiksmų planą, kad nepamirštum.


Kai kyla pagunda nusižengti savo disciplinai - primink sau tą viziją, paskaityk ją, kad išliktum kelyje į sėkmę!



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

💡 Seminaras internetu "DIRBTINIS INTELEKTAS VERSLE" įvyks 09.07.2023 20:00val. LT laiku mokymų bendruomenėje ČEMPIONŲ LYGA. Prisijunk dabar http://cempionulyga.lt/ 💡



💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


36 peržiūros0 komentarų
bottom of page