top of page

Serija #993 Kur INFLUENCERIAI lyderiai padaro klaidą?

Tinklinio marketingo versle svarbu ne kas VEIKIA, o kas DUBLIKUOJASI.


Dublikacija kaip žodis "dublis" reiškia kopijavimą arba atkartojimą.


Pats sėkmingiausias tinklinio marketingo lyderis yra tas žmogus, pas kurį komanda sekmingai atkartoja jo/jos veiksmus, jų komandos daro tą patį ir tt.


Bet problema yra tame, kad lyderiai kurie sukuria dideles komandas pamiršta nuo ko patys pradėjo. Kai jie jau yra padarę didžiulį įdirbį, sukūrę dideles auditorijas, užsidirbę žmonių pasitikėjimą savo pastovumų per keletą metų, jie gali sau leisti nedaryti daugelio veiksmų ir vistiek sėkmingai parduoti produktus ir pritraukti naujus komandos narius.


Bet jų naujai užsiregistravę komandos nariai neturi tokios prabangos. Jie neturi auditorijos, nėra padarę įdirbio socialinėje medijoje ir savo aplinkoje, ir dar nėra užsidirbę žmonių pasitikėjimo. Pas juos neateina patys klientai ir žmonės patys nesiprašo į jų komanda (kolkas).


Bėda yra tame, kad tokie lyderiai dažnai nesuprasdami savo naujokų padėties juos atkalba nuo veiksmų darymo. Pavyzdžiui rekomenduoja nekontaktuoti šaltų kontaktų žinutėmis, tada komandos narys pakalbina keletą šeimos narių ir draugų, kurie nesusidomi, ir negalėdamas taip greitai pritraukti žmonių ar užmegzti naujų draugysčių pasiduoda versle negavęs rezultato.


Kaip lyderis tu turi įsijausti į savo komandos nario poziciją, suprasti jų padėtį ir mokinti strategijas, kurias jie gali panaudoti, kad gautų rezultatą DABAR.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

💡 Seminaras internetu "DIRBTINIS INTELEKTAS VERSLE" įvyks 09.07.2023 20:00val. LT laiku mokymų bendruomenėje ČEMPIONŲ LYGA. Prisijunk dabar http://cempionulyga.lt/ 💡



💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


42 peržiūros0 komentarų
bottom of page