top of page

Serija #977 Neturėk priklausomybės rezultatui 🤔

Dažnai savo mokymuose skatinu tinklinio marketingo atstovus koncentruotis į veiksmą, o ne į rezultatą, nes veiksmą mes kontroliuojame, bet rezultatą ne visada galime kontroliuoti.


Jei tu man pasiūlai savo produktą - aš SPRENDŽIU ar jį prikti ar ne, jei man pasiūlai savo verslo galimybę, aš SPRENDŽIU ar prisijungti ar ne. Reiškia, kad tu neturi pilnos kontrolės ar parduosi ar ne, ar pasirašysi žmogų į komandą ar ne.


BET TU KONTROLIUOJI VEIKSMĄ.


Tu kontroliuoji kiek žinučių išsiųsi, kiek postų padarysi, kiek video nufilmuosi ir tt. Tu turi piną savo veiksmų kontrolę.


Todėl jei susikoncentruoji į veiksmą, vietoje to, kad koncentruotumeis į rezultatą, tu geriau jausies ir padarysi daugiau darbo, ko pasekoje gausi geresnį rezultatą.


Bet yra dar gilesnė šio koncepto prasmė.


Tai paleisti priklausomybę savo tikslų ir svajonių rezultatui.


Ką tai reiškia?


Na mes kartais esame labai nelankstūs, kai eina kalba apie tai koks turėtų būti mūsų svajonių realizavimas ir kokiu būdų tai turėtų įvykti. Kai kažkas įvyksta ne pagal mūsų planą mes dažnai nusiviliame arba net pykstame.


"kartais turi prarasti kažką gero, kad rastum kažką dar geresnio."


Būtent kai paleidi priklausomybę, kad tavo tikslas PRIVALO būti realizuotis tik taip ar ba kitaip, tu palieki visatai pravertas duris improvizuoti ir duoti tau tai ko tu nori taip, kaip visata ar Dievas mato geriausiai.


PATARIMAS TAU: Turėk ir nuolatos praktikuok 100%-tinį tikrėjimą ir užtikrintumą, kad tu pasieksi viską ko tu nori ir tavo gyvenimas bus 1000 kartų geresnis, nei tu gali įsivaizduoti ir ATSIPALAIDUOK žinodama (-as), kad visata/Dievas ras geriausią būdą visą tai realizuoti, gal būt tokį būdą, apie kurį tu net dabar pagalvoti negali.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


35 peržiūros0 komentarų
bottom of page