top of page

Serija #976 Jei nedirbsi su GALVA tada dirbsi su KUPRA! 😱

Kiekvienas žmogus turi pasirinkimą, bet daug žmonių galvoja, kad jų gyvenimas negali pasikeisti.


Tu renkiesi ką mokintis/studijuoti, kokį darbą pasirinkti, ir pasrienkit ko siekti gyvenime.


Paskutinę savaitę būdami Havajuose daug keliaujame, daug visko patiriame, daug mokomės ir mastermind'iname su žmonėmis iš visos JAV.


Bet tuo pačiu metu aš taip pat DIRBU.


Darau live transliacijas, keliu postus, rašau žinutes ir dabar sėdėdamas viešbučio lovoje rašau tau šį laišką. Rita daro nuotraukas ir video su produktais mums ir komandai.


Galbūt tu pasakysi "vajė Gediminai, tu net per atostogas pailsėti negali".


Bet būtent todėl, kad aš pasirinkau dirbti su galva, o ne su kupra, aš galiu dirbti nesvarbu kur esu, ir svarbiausia UŽDIRBTI net būnant atostogose.


Man tai PATINKA, aš džiaugiuosi, kad galiu tokiu būdu suderinti malonumą su savo gyvenimo pašaukimo veikla.


Patikėk, man teko gyvenime daug dirbti ir su kupra. Atvykęs į Jungtinę Karalystę prieš 18 metų dirbau fabrikuose, sandėliuose, statybose ir sargavau. Todėl turiu patirties ir vieno ir kito tipo darbe.


Man su galva dirbti patinka labiau, nei su kupra.


Nesuprask manęs neteisingai, aš nesmerkiu žmonių, kurie dirba fizinį darbą, ypač jei tau tas darbas patinka, o gal tiesiog šiuo metu tai yra vienintelis darbas, kurį galėjai rasti, kad apmokėtum sąskaitas - VISIŠKAI TAVE SUPRANTU.


Bet kas labiausiai liūdina, tai kai žmonės skundžiasi, bet nieko nekeičia.


Atsimenu savo pirmą dieną kai įsidarbinau sargu. Man banko pastatą aprodė mano kolega Trevoras ir aš jo paklausiau kiek metų jis jau dirba šį darbą. Jis atsakė 17. Tada paklausiau kiek jis uždirba. Jis atsakė £7.71 už valandą. Tai buvo tas pats valandinis atlyginimas, kurį aš uždirbau pirmą dieną pradėjęs dirbti ten. Man tai buvo šokas, kad šis žmogus po 16 metų darbo uždirba tiek pat kiek aš atėjęs pirmą dieną. Pagalvojau, kad tikrai turėjo per tuos 16 metų pasitaikyti geresnių galimybių. Tą minutę sau pažadėjau, kad nedirbsiu to paties darbo 16 metų kaip Trevoras, aš nuolatos ieškosiu geresnių galimybių.


Kodėl rašau tau šį laišką? Kodėl padariau video žemiau?


Visų pirma, kad suteikčiau tau vilties, jog nesvarbu kur esi dabar, tu gali drastiškai pagerinti savo gyvenimą. Jei būtum man pasakiusi man prieš 18 metų, kad aš būsiu kur esu dabar būčiau nepatikėjęs tavimi.


Antra, kad priminčiau tau, kad tu turi pasirinkimą, tu gali kesti savo gyvenimą, tu turi galimybę sukurti tokį verslą, kuris tau leis dirbti su galva, o ne su kupra. TU TURI PASIRINKIMĄ. Jei tavo svajonė dirbti iš pasaulio papludymių, tada pasiraitok rankoves ir gerai padirbėk. Tu gali, aš tavimi tikiu, viskas įmanoma!



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


84 peržiūros0 komentarų
bottom of page