top of page

Serija #975 NEIMPROVIZUOK - sek instrukcijų 🏆

"Gediminai, kodėl aš negaunu rezultato?"


Laikas nuo laiko sulaukiu tokio pagalbos šauksmo.


Ir neretai atsakymas ir problema slypi ne kažkur kitur, o mumyse.


Būtent viena klaida, kurią matau labai dažnai tai kai žmonės improvizuoja ir bando išrasti dviratį. Jie keičia sistemą, nes jiems nepatinka viena ar kita dalis, jie daro kitaip negu nurodyta ir tada stebisi kodėl negauna rezultato.


Verslo sistema yra kaip receptas tavo mylimam pyragui. Jei neseksi recepto pažingsniui, įdėsi daugiau cukraus, mažiau miltų, kiaušinių visai neįdėsi, o vandens įpilsi dvigubai, kas bus? Tikriausiai negausi tokio pyrago kokio norėjai taip?


Tas pats ir versle. Viena iš trijų sėkmingo tinklinio marketingo atstovo savybių yra būti APMOKOMU. Tai yra gebėjimas klausyti instrukcijų ir daryti ką tau lyderis pasako.


Jei tu pradedi improvizuoti, daryti savaip, keisti veikiančią sistemą, tada lyderis nėra atsakingas už tavo nesėkmę ir tikiuosi, kad esi pasiruošusi (-ęs) ilgą laiką neuždirbti pinigų.


"BET AŠ NORIU REZULTATO IR PINIGŲ!"


Super!


Tada išjunk protą ir sek instrukcijų, nustok filosofuoti, diskutuoti, priešintis ar kitaip ieškoti priežasčių, kodėl kažko nedaryti, ir tiesiog daryk kas tau sakoma. Pamatysi kaip rezultatai pagerės ir taps lengviau statyti verslą.


Myliu tave ir linkiu tau didžiausios sėkmės ❤️



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


50 peržiūrų0 komentarų
bottom of page