top of page

Serija #953 Išmoktas Bejėgiškumas

Moksliniais tyrimais ir eksperimentais yra įrodyta, kad žmonės ir kiti gyvūnai išmoksta būti bejėgiški.


Kai žmogus vėl ir vėl patiria nepasisekimus gyvenime, susiduria su kliūtimis ir problemomis, ir jaučia, kad neturi kontrolės kažką pakeisti, to žmogaus dvasia yra sulaužoma.


Toks žmogus išmoksta, kad nėra prasmės stengtis, nes gyvenimo nepakeisi. Tokie žmonės susitaiko su tuo, kad reikės kentėti ir gyvenimas nepagerės.


Net kai po to yra galimybė kažką pakeisti ir kontroliuoti savo gyvenimą, jie jau nebesinaudoja tomis galimybėmis, jie tiesiog susitaiko su tokiu gyvenimu, kurį jie turi.


Todėl ir versle labai dažnai matau žmones, kurie po kelių nepasisekimų versle, jie nuleidžia rankas ir priima sprendimą, kad jie negali sukurti sėkmės, kai kurie tiek patyrė nepasisekimų gyvenime, kad net nepabando prisijungti prie verslo, nes jie išmoko būti bejėgiais.


Kokia čia pamoka?


Pamoka yra NEPASIDUOTI nesvarbu kiek kartų tau nepasisekė, prašyti pagalbos, ieškoti vis naujų būdų pasiekti rezultatą ir NIEKADA savęs nenurašyti.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

7 Dienų Socialinės Medijos Iššūkis startuoja Gegužės 15 dieną - visa informacija čia https://www.tinklinismarketingas.lt/issukis


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kad patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


37 peržiūros0 komentarų
bottom of page