top of page
Writer's pictureGediminas Grinevičius

Serija #947 Mano verslas NUSTOJO AUGTI!

Ar šiuo metu tavo verslas nustojo augti?


Yra keletas priežasčių kodėl taip gali įvykti ir viena iš jų:


PASIBAIGĖ MEDAUS MĖNUO


Tinklinės rinkodaros versle būna dviejų tipų medaus mėnesiai.


Pirmasis tai kai atidaro nauja kompanija. Kadangi kompanija nauja visiems labai rūpi ją išbandyti ir dažnai tai sukuria labai didelį augimą toje kompanijoje.


Verslą statyti atrodo labai lengva ir žmonės atrodo patys ateina į verslą, bet po kelių mėnesių ar metų laiko, kompanija praranda tą naujumą ir tampa kaip viena iš daugelio kompanijų. Tada tas greitas augimas sulėtėja ir tampa sunkiau statyti komandą - tai normalu.


Antrasis medaus mėnesio tipas tai kai naujokas prisijungia prie tinklinio marketingo. Kadangi tam žmogui viskas nauja ir idomu verslas pradeda augti gana greitai. Naujokas pilnas entuziazmo ir ta energija greitai pritraukia pirmuosius klientus ir komandos narius. Kadangi tas žmogus niekada nieko nesiūlė socialinėje medijoje, žmonės gana intensyviai domisi postais ir video. Bet po kelių savaičių ar mėnesių, tas pradinis entuziazmas išblėsta, draugai ir socialinės medijos auditorija pripranta prie reklamos ir rezultatai sulėtėja.


Kai pasibaigia medaus mėnuo tai nėra ženklas keisti kompaniją ar mesti verslą, tai ženklas tapti profesionalu ir išmokti kaip teisingai kurti verslą.


Tie kas investuoja į save ir įvaldo verslo įgūdžius - gauna gerus rezultatus, kiti tiesiog pasiduoda, nes pasidarė per sunku statyti verslą.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

P.S.


Gyvas Seminaras LIETUVOJE Pirmadienį Balandžio 17 dieną 18:00-21:00val. Bilietai http://gediminoseminaras.lt/



[NAUJAS KURSAS] "Pardavimų Stovykla" Balandžio 22 dieną 11:00-19:00val. Lietuvos laiku - bilietai žemiausia "Early Bird" kaina http://pardavimustovykla.lt/



💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kad patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


32 peržiūros0 komentarų

Comments


bottom of page