top of page

Serija #935 BEVILTIŠKUMAS padidiną NESĖKMĘ

Dažnai juokaudami sakome, kad tinklinio marketingo versle negali būti BEVILTIŠKA (-AS) kai "doleriukai tavo akyse ir komisinių kvapas sklinda tau iš burnos", nes potencialūs klientai ir potencialūs verslo partneriai jaučia tą energiją ir vibraciją, ir bėga nuo tavęs.


SUNKIAUSIA parduoti ar pasirašyti žmogų į komandą, kai tu to DESPERATIŠKAI nori. Kita vertus, kai esi atsipalaidavusi (-ęs) ir pasitikinti (-is) savimi, tu kur kas labiau pritrauki žmones ir lengviau kuri verslą.


KAS TAVE PADARO BEVILTIŠKA (-U)?


Yra daug faktorių, kurie gali prisidėti prie to beviltiškumo jausmo, bet vienas yra KANDIDATŲ SRAUTO TRŪKUMAS.


Anglų kalboje pardavimuose tai vadina "PIPELINE" (vamzdynas). Jei tu turi stabilų potencialių klientų/verslo partnerių srautą.


Kada žmonės meta tinklinio marketingo verslą: kada jų darbo kalendorius tuščias, nėra susitikimų, nėra prezentacijų, nėra renginių. Žmonės nemeta tinklinės rinkodaros kada jų kalendrius pilnas skambučių, susitikimų, prezentacijų, renginių, mokymų ir ryšio palaikymo.


Jei tu šią savaitę turi tik 1 pokalbį su potencialiu komandos nariu, tada tu jauti didžiulę įtampą jį užregistruoti ar jam parduoti - žmogus tai jaučia. Bet jei šią savaitę turi 25 pokalbius su potencialiais verslo partneriais, tu nesi beviltiška (-as) parduoti pirmam žmogui, ir jie jaučia tą užtikrintumą tavyje.


Todėl vienas svarbiausių veiksmų yra PROSPEKTINGAS, tai potencialių kandidatų kontaktavimas ir pastovi naujų klientų ir verslo partnerių paieška. Jei tu kiekvieną dieną kontaktuoji naujus žmones, tada tau niekada nepritrūks klientų ir komandos narių, kurie jungsis į komandą ir priks iš tavęs.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Gyvas seminaras PETERBOROUGH, UK jau Kovo 18 dieną - visa informacija www.gediminoseminaras.lt


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kad patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


43 peržiūros0 komentarų
bottom of page