top of page

Serija #933 DRAMOS tavo tinklinio marketingo kompanijoje

Vienas dalykas, kuris būna netikėta tinklinio marketingo atstovams versle tai DRAMOS komandoje.


Kai matome tinklinės rinkodaros reklamas, matome dažniausiai tik gerąją pusę: kaip čia smagu, kaip faina, kokie visi draugiški, kaip padeda vieni kitiems.


BET...


Neretai savo karjeroje pamatysime, kad ne visi jau tokie "draugiški ir geranoriški".


Kaip vienas lyderis yra pasakęs "tinklinis marketingas būtų šaunus verslas, jei jame nebūtų žmonių", bet žinoma tai paradoksas, nes tinklinė rinkodara yra būtent žmonių verslas ir todėl čia pasitaikys VISOKIŲ žmonių.


Pasitaikys: malonių, draugiškų, pagalbių, kupinų meilės žmonių, bet taip pat pasitaikys: pavydžių, arogantiškų, nemandagių, ir pagiežos pilnų žmonių.


Kaip bebūtų gaila, tokių žmonių matome visose kompanijose ir nesvarbu kur dirbsi, didelis šansas kad susidursi su apkalbomis, pavydu ir kartais net bandymu tau pakenkti.


PATARIMAS TIK VIENAS: suprask, kad žmonių pakeisti yra neįmanoma ir nesileisčiau į kelionę jiems kažką įrodyti ar bandyti suprasti, kodėl jie taip elgiasi.


Kaip Frank Sinatra yra pasakęs "geriausias kerštas tai didžiulė sėkmė". Nori įrodyti tiems HEITERIAMS? Super! Tada pasiraitok rankoves ir kibk į darbą. Negaišk laiko dramoms, apkalboms ir veidmainiavimui. Geriau sukurk tokį didelį rezultatą, kad visi pletkininkai liktų tavo dulkėse toliau aptarinėti tave ir tavo rezultatus.


JOKIAIS BŪDAIS NELEISK, kad tie negatyvūs žmonės tave sustabdytų. Esu matęs ne viena tinklinės rinkodaros atstovą, kuris paaukojo savo sėkmę, svajones ir šeimos finansinę gerovę, ir metė verslą vien tik tam, kad atkeršytų savo blogam lyderiui ar, kad parodytų nemaloniems kompanijoms atstovams kažką. Mesdama (-as) verslą tu tik save nubaudi - niekada to nedaryk. Kaip tik daryk viską, kad nenutrauktum siekti savo tikslų ir svajonių, nesvarbu ką kiti sakytų.


Dirbk etiškai, sąžiningai ir draugiškai, o jei kiti bando tave drabstyti purvais, šmeižti ir kaltinti nebūtais dalykais, tu žinai, kad esi teisi (-us). "Šunys loja, o karavanas eina toliau".



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

5 peržiūros0 komentarų
bottom of page