top of page

Serija #931 Kaip stipriai sumažinti NEGATYVIAS EMOCIJAS versle ir gyvenime?

Turbūt visi sutiks, kad negatyvios emocijos mums kenkia ir blogina mūsų gyvenimo kokybę.


Visi norime jaustis gerai ir didumą laiko praleisti pozityviose emocijose.


Tad kaip galėtume patirti daugiau pozityvių emocijų ir mažiau negatyvių emocijų?


Dažnai patiriame negatyvias emocijas kai kažkas negatyvaus įvyksta mūsų gyvenime ar versle. Kažkas blogai pasielgė su tavimi, kažkas užgavo ar nepagarbiai bendravo su tavimi, kažkas apgavo ar pavogė iš tavęs ir tt.


Tai žinoma yra nemalonu ir dažnai mes pradedame galvoti, kodėl taip įvyko ar kodėl tas žmogus taip pasielgė.


Problema tame, kad mes nekontroliuojame įvykių pasaulyje ar kitų žmonių elgesio, ir jei susikoncentruojame į kažką, ko negalime kontroliuoti tai sukelia daug streso.


Todėl man asmeniškai LABAI PADĖJO viena praktika. Kai įvyksta kažkas nemalonaus ar kažkas priverčia mane pasijausti blogai, užuot analizavęs kodėl taip įvyko ar kodėl tas žmogus taip pasielgė, aš užduodu sau klausima:


O KODĖL MANE TAI TAIP PAVEIKĖ?


Kitų žmonių aš negaliu kontroliuoti, bet galiu kontroliuoti savo reakciją į juos. Uždavus šį klausimą tu automatiškai sumažini negatyvią emociją ir taip pat pradedi labiau pažinti save ir savo "trigerius", kurie iššaukia negatyvias emocijas tavyje.


Tai reguliariai praktikuojant tu išmoksti valdyti savo emocijas ir reakciją į kitų poelgius ir tampi kur kas ramesnis žmogus, tave tampa sunku išvesti iš kantrybės, išmušti iš vėžių ir manipuliuoti tavimi.


Tu tampi labiau harmoninga (-as), jauti didesnį balansą ir vidinę ramybę.


Pabandyk, gal ši praktika tau padės taip kaip padėjo man. Atsimink, kad tai kaip raumuo, kuo daugiau praktikuosi ir lavinsi, tuo lengviau taps tai daryti.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Gyvas seminaras PETERBOROUGH, UK jau Kovo 18 dieną - visa informacija www.gediminoseminaras.lt


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kad patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


28 peržiūros0 komentarų
bottom of page