top of page

Serija #929 DAŽNA KLAIDA - Karjera ar Trumpalaikis uždarbis?

Kartais iš tiknlinio marketingo atstovų (ypač naujokų) galime išgirsti tokius klausimus:


"Kiek žmonių man reikės surasti?"

"Kiek produktų man reikės parduoti"

"Kiek valandų man reikės investuoti?"


Šitas klausimas dažnai kyla dėl pačių lyderių kaltės, nes jie sukuria nerealistiškus lūkesčius pasidalindami diagramomis kaip ši:


Tu pakvieti 3 žmones

Tie 3 pakevielčia po 3 = 27

27 x 3 = 81

81 x 3 = 243

243 x 3 = 729

729 x 3 = 2187

2187 x 3 = 6561


Matai per 7 mėnesius tavo komandoje jau 6561 žmonių!


Gražiai atrodo ant popieriaus, bet per 12 metų versle niekada nemačiau to realybėje. Taip niekada nebus, kad idealiai augtų komanda ir visi darytų tą patį.


Taip tai parodo dublikacijos galią, bet žmonės yra skirtingi, vieni prisijungia vartoti produktą, kiti vartoti ir pardavinėti, treti vartoti, pardavinėti ir statyti komandą.


Bet problema su tokiomis diagramomis, kad tada žmogus susikoncentruoja į tai, jog jam tereikia pakviesti 3 ar 5 žmones ir jie pastatys visą komandą. Jei užregistruoja 3-5 žmones ir jie nieko nedaro, tas naujokas nuleidžia rankas ir lieka nepatenkintas verslu.


Bet jam pamiršo pasakyti vieną svarbų dalyką. Kad rastum 5 rimtus lyderius, kurie pastatys tokias didžiules tūkstantines komandas, tau tikriausiai reikės užregistruoti 55 žmones, greičiau 555 žmones, o gal ir 5555 žmones į komandą!


Jei pasirinkai tinklinę rinkodarą kaip savo profesiją ir karjerą, turi suprasti, kad visą likusį gyvenimą tu kviesi žmones tapti klientais ir komandos nariais. Tu niekada to nenustosi daryti. Nėra kažkio magiško skaičiaus žmonių, kuriuos pakvietus galėtum nieko nebedaryti savo versle.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Gyvas seminaras PETERBOROUGH, UK jau Kovo 18 dieną - visa informacija www.gediminoseminaras.lt


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kad patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


49 peržiūros0 komentarų
bottom of page