top of page

Serija #928 NENORI, kad tavo vaikai pasakytų ....

NENORI, kad tavo vaikai pasakytų ....


Kai tu savo vaikams ir kitiems šeimos nariams sakysi "nepasiduok", "siek savo svajonių", "realizuok savo visą potencialą", tu nenori, kad jie pasakytų:


"BET TU TAI TO NEDAREI!?"


Matai, kai tu pasiduodi siekiant tikslų ir nuleidi rankas per anksti, kai tu savęs neišdisciplinuoji daryti veiksmus pastoviai ir pasiekti savo tikslą, kai tu neišnaudoji viso savo potencialo ir talentų, tu paveiki ne tik savo gyvenimą, bet ir daug kitų žmonių gyvenimus.


Tave stebi tavo vaikai, tavo antra pusė, tavo giminės nariai, tavo draugai, bendradarbiai ir socialinės medijos sekėjai.


Galbūt tavo pavyzdys galėtų juos įkvėpti taip pat nepasiduoti ir siekti svajonių, bet jei tu pasiduosi, tada niekada nesužinosi kiek gyvenimų galėjai pakeisti.


Tai ką tu sakai turi sutapti su tuo ką tu darai. Negali būti to vidinio konflikto viduje. Negali būti vienas žmogus viešai, o kitas žmogus už uždarų durų. Nebus balanso ir harmonijos tavo gyvenime tokiu būdu.


Įsivaizduok jei tave visą gyvenimą sektų slapta kamera ir kai numirtum, tą filmą parodytų tavo vaikams ir giminei. Ar didžiuotumeis tuo filmų ar būtų labai gėda?


Padaryk, kad tavo gyvenimas būtų PAVYZDYS kitiems žmonėms, o ne PERSPĖJIMAS kitiems žmonėms. Tegu žmonės giria tave, kaip tu išnaudojai visas galimybes ir potencialą gyvenime, negu perspėja kitus sakydami "pažiūrėk kaip šitas žmogus IŠŠVAISTĖ savo gyvenimą"



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Gyvas seminaras PETERBOROUGH, UK jau Kovo 18 dieną - visa informacija www.gediminoseminaras.lt


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kad patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


28 peržiūros0 komentarų
bottom of page