top of page

Serija #921 4 santykių ŽUDIKAI ☠️

Santykiai turi didžiulę įtaką mūsų gyvenimo kokybei. Jei santykiai prasti, mes patirsime kur kas daugiau negatyvių emocijų ir gyvenimo kokybė nukentės, jei santykiai geri, mes patirsime daugiau džiaugsmo ir mūsų sveikata ir gyvenimo kokybė bus geresnė.


Žemiau su tavimi pasidalinsiu 4 gerų santykių žudikus:


#1. Kritikavimas - koncentravimasis į trūkumus labai kenkia santykiams. Priešnuodis šiam žudikui yra ramus pokalbis ir susikoncentravimas į problemos sprendimą, o ne į žmogaus kritiką.


#2. Atsakomybės vengimas - pasiteisinimų ieškojimas ir visos kaltės neigimas. Priešnuodis šiam žudikui yra atsakomybės prisiimimas ir noras rasti sprendimus.


#3. Panieka - pykčio rodymas ir žmogaus žeminimas. Sprendimas yra meilė žmogui ir pozityvių dalykų ieškojimas.


#4. Atsiribojimas - nenoras bendrauti ir dalintis emocijomis. Priešnuodis yra išsikalbėti, pasidalinti savo požiūriu ir ieškoti salyčio taškų.


Tai galioja ir santykiuose poroje ir verslo santykiuose. Kuo daugiau komunikuojame tuo lengviau vieni kitus suprasti ir tuo kokybiškesni gali būti mūsų santykiai.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

P.S.


Gyvas seminaras PETERBOROUGH, UK jau Kovo 18 dieną - visa informacija www.gediminoseminaras.lt


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kad patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


27 peržiūros0 komentarų
bottom of page