top of page

Serija #919 Saugokitės APSIMETĖLIŲ!

Paskutiniu metu vis dažniau pasitaiko, kad apsimetėliai nukopijuoja žmonių Instagram profilius ir kontaktuoja jų sekėjus bandydami išvilioti pinigus.


Taip atsitiko man ir daug kitų žmonių, buvo Instagrame sukurtas labai panašus profilis į mano, nukopijavo mano profilio aprašymą, mano video turinį, ir net padarė labai panašų sekėjų skaičių. Tada pradeda kontaktuoti mano sekėjus apsimesdami manimi ir siūlydami investicijas ir pan.


AŠ NIEKADA NEKONTAKTUOJU SEKĖJŲ SIŪLYDAMAS INVESTICIJAS AR KRIPTOVALIUTAS.


Jei gauni žinutę iš žmogaus su netikėtu pasiūlymu paprašyk, kad tas žmogus tau atsiųstų balso žinutę, kad patvirtinti ar tai tikrai tas žmogus. Apsimetėliai to padaryti negalės.


Apgavikai nuolatos tobulėja ir sugalvoja vis naujus būdus apgauti žmones, todėl turi būti atsargi (-us) ir niekada neduoti savo duomenų ir nepervedinėti pinigų jokiems neaiškiems žmonėms.


Perspėk ir savo komandos narius, nes žinau, kad jau ne vieno žinomo žmogaus Lietuvoje ir užsienyje profiliai buvo nukopijuoti ir jų sekėjai kontaktuojami su "netikrais" pasiūlymais iš apsimetėlių.


Iš manęs gausi pasiūlymus tik įsigyti mokymus ir knygas, jokių verslų ir investicijų nesiūlau savo sekėjams.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

P.S.


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kad patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve

31 peržiūra0 komentarų
bottom of page