top of page

Serija #918 Kaip motyvuoti NAUJOKUS jei jau seniai užsiimi verslu?

Jei užsiimi tinklinio marketingo verslu jau kurį laiką, kartais gali būti sunku parodyti pavyzdį naujokui, nes tu užsiimi verslu jau keletą metų, o tas žmogus tik pradeda.


Tad kaip motyvuoti šiuos naujokus savo pavyzdžiu?


SUKURK 7 DIENŲ ISTORIJĄ!


Pasiraitok rankoves ir intensyviai padirbėk 7 dienas, kad pakviestum kuo daugiau klientų, ar pasirašytum kuo daugiau komandos narių, ar uždirbtum kuo daugiau pinigų. 


Ta 7 dienų istorija-pavyzdys bus motyvacija komandai. Jie negalės pasakyti, kad lengva tau nes tu 10 metų esi versle. Tą rezultatą tu sukūrei per paskutines 7 dienas, o ne per visą savo laiką tinklinės rinkodaros versle.


Tai parodys naujokui ką ir jis/ji gali pasiekti jei seks tavo pavyzdžiu ir darys tai ką sakai. Tai bus jiems įrodymas, kad tai ką tu darai ir mokini veikia.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

P.S.


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kad patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve

28 peržiūros0 komentarų
bottom of page