top of page

Serija #644 NUSTOK ŠLIAUŽTI! 😱

Neseniai su Rita diskutavome kodėl vieni žmonės pasiekia rezultatų, o kiti ne? Atrodo, juk visi turi tą pačią verslo galimybę, tą patį produktą, tuos pačius mokymus ir įrankius. Tad kodėl taip skiriasi jų rezultatai? Kodėl vieni daro veiksmus ir nepatiria proveržio versle, o kiti rauna į viršų kaip raketa?



Išvada, kurios mes priėjome yra, kad vienas iš tų skiriančių faktorių yra TIKĖJIMAS.


Vieni skaito tikslus, eina į mokymus, daro veiksmus, bet visa tai daro "be dvasios". Giliai savyje jie netiki tuo ką sako ir ką daro. Jie netiki, kad jiems galėtų pasisekti. Ir todėl tas išsvajotas rezultatas visada lieka neapčiuopiamas.


Kiti, kita vertus, yra ŠVENTAI ĮSITIKINĘ, kad jiems pavyks, kad jie nusipelnė savo svajonių ir jie ŽINO giliai savyje, kad tai tik laiko klausimas, kada visa tai materializuosis jų gyvenime.


Jie skaito savo tikslus su ENTUZIAZMU, jie šneka su potencialiais verslo partneriais, klientais, komandos nariais su UŽSIDEGIMU, jų AKYS SPINDI ir DEGA troškimu ir skubumu pasiekti savo gyvenimo pašaukimą.


Sako "jei užsidegsi, žmonės ateis iš toli pažiūrėti, kaip tu degi".


Ar tu esi užstrigusi (-ęs) vienoje vietoje, niekaip nepavyksta patirti proveržio versle?


Tada atėjo ir tau laikas UŽKURTI UGNĮ SAVYJE.


Aš nežinau kas tave motyvuoja, kas tave privers ryte iššokti iš lovos su džiaugsmu ir dirbti iki išnaktų su pasitenkinimu, bet tu turi tai atrasti. Tu turi "užsikurti", nes eidama (-as) per gyvenimą kaip zombis tu nieko nepasieksi, miegodama (-as) tu nieko neįkvėpsi.


Dažnai lyderiai skundžiasi, kad jų komanda nieko nedaro, kad žmonės nemotyvuoti. Bet pažiūrėjus į tuos lyderius pačiam ima miegas. Kai ligoninė nebeturi anestetikų, juos pakviečia pašnekėti, kad užmigdytų pacientus prieš operaciją😂


Nustok galvoti ką pasakys kiti, ką pagalvos draugai ar bendradarbiai, kaip reaguos šeima ar kaimynai. Jei žinotum kaip mažai jie apie tave galvoja tada tikrai užpyktum.


Tu turi tapti MANIAKAS, tu turi būti tas SEKTANTAS, ta NENORMALI, tas APSĖSTAS žmogus, kuris diena naktį galvoja, kalba ir kvepuoja tuo ką daro. Tavo verslas turi tapti tavo AISTRA. Tavo tikslai ir svajonės turi tapti BŪTINYBE. Tik tada, TIK TADA tu pradėsi daryti veiksmus, gauti rezultatus ir įkvepti kitus daryti tą patį!



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Ar norėtum šiais metais pakelti savo LYDERYSTĖS žinias ir lygį?

 

Programa skirta būtent TAU!

 

Tinklinio Marketingo Lyderystės Stovykla

 

Tai intensyvus kursas internetu tiems, kas nori pradėti kurti komandą tinkliniame marketinge, kas turi mažą komanda ir nori ją plėsti ir tiems, kas jau turi didelę komandą ir nori su ja dirbti efektyviau.

 

Šioje programoje turėsi 10 pačių svarbiausių lyderystės pamokų tavo tinklinio marketingo verslui. 

 

Tavo komandos lygis priklausys nuo tavo lyderystės lygio. Tik tau keliant lyderystės lygį, tavo komanda kils kartu su tavimi. Kitu atveju tavo žemas lyderystės lygis tampa tavo komandos augimo STABDŽIU. 

 

Tinklinis marketingas tai ne tik pardavimai ir žmonių kvietimas. Aukščiausius rezultatus pasiekia tie, kas moka ugdyti žmones savo komandoje - tai LYDERIAI!

 

Pamoka #1: Lyderio požiūris ir mąstysena. Kuo lyderiai skiriasi nuo kitų verslo partnerių? Kaip jie mąsto ir ką daro kitaip?

 

Pamoka #2: Penki lyderystės faktoriai ir kaip juos išugdyti savo komandos nariuose. Kaip rasti ir sukurti tikrus lyderius komandoje?

 

Pamoka #3: Kaip sukurti gerą atmosferą ir kultūrą savo komandoje. Kaip užtikrinti, kad visi komandos nariai jaustūsi gerai tavo komandoje, nesvarbu kokie jų tikslai ir troškimai?

 

Pamoka #4: Keturi asmenybių tipai. Kaip pakviesti skirtingų asmenybių tipų žmones į verslą ir kaip su jais dirbti? 

 

Pamoka #5: Kaip pritraukti daugiau žmonių į renginius. Tapk renginių reklamos “mašina” ir kelk savo verslo mastelį naudodamas/ -a renginius.

 

Pamoka #6: Mentorystė. Kodėl mentorystė yra svarbi ir kaip būti geru mentoriumi savo komandos nariams? Kaip padėti žmonėms tobulėti komandoje?

 

Pamoka #7: Problemų sprendimas. Kaip susitvarkyti su iššūkiais ir problemomis versle, kaip padėti savo komandos nariams išspręsti problemas?

 

Pamoka #8: Keturi komandos nario progreso lygiai. Kaip padėti komandos nariui skirtinguose etapuose? Kaip suteikti teisingą kiekį instrukcijų ir motyvacijos?

 

Pamoka #9: Kaip pravesti 3-jų krypčių skambutį, prezentaciją ir mokymų renginį. Ką svarbu žinoti organizuojant renginius, kaip susitvarkyti su kandidato klausimais ir pasipriešinimu?

 

Pamoka #10: Tiksų užsibrėžimas ir veiksmų planas. Kaip padėti savo komandos nariams pamatyti “didelį paveikslėlį” ir išsiugdyti viziją?

 

BONUS #1: Pasidalinsiu su tavimi ką išmokau per “BEYOND LEADERSHIP” (“Virš Lyderystės”) mokymuose su Eric Worre Las Vegase. Į šiuos mokymus gali papulti tik tinklinio marketingo lyderiai uždirbantys virš $100,000 per metus tinklinio marketingo versle ir bilietas vienam žmogui į šį renginį kainuoja $5000. 


Šių mokymų pagrindas buvo SISTEMOS ir kaip jas sukurti savo komandoje. Sistemos padeda augti tavo verslui, nes sukuria dublikaciją tavo komandoje. 

 

Kalbėsime, kaip sukurti šias sistemas:

1. Klientų pritraukimo sistema

2. Klientų išlaikymo sistema

3. Komandos narių pritraukimo sistema

4. Komandos narių išlaikymo sistema

5. Pagrindinio lygio sistema

6. Renginių reklamavimo sistema

7. Saviugdos ir asmeninio tobulėjimo sistema

8. Pripažinimo ir apdovanojimų sistema

9. Bendravimo sistema

 

BONUS #2: Mokymas su autore, neuro linvistinio programavimo ir laiko juostos terapijos kaučere Rita Grinevičiene tema “Kaip padaryti prezentaciją esant skirtingiems mokymosi ir informacijos priėmimo būdams?”.

 

Pamokos yra uždaroje Facebook grupėje, skirtoje šios programos dalyviams. Grupė liks visam laikui.

 

Stovyklos Kaina Tik €35

 

Gali sumokėti naudojant PAYPAL: gediminas_grinevicius@yahoo.com 

 

Arba BANKO PAVEDIMU:

 

Lietuvoje: 

Gediminas Grinevičius

LT717300010141717039

Swedbank

 

Anglijoje:

Gediminas Grinevicius

Account: 30485762

Sort Code: 30-98-97

LLOYDS BANK

 

Kai sumokėsi atsiųsk man apmokėjimo nuotrauką ir savo elektroninio pašto adresą į mano Facebook www.facebook.com/gediminas.grinevicius ir paprašyk, kad pridėčiau tave prie "Tinklinio Marketingo Lyderystės Stovykla" grupės.

 

Jei turi klausimų rašyk man - su malonumu atsakysiu. 


Iki pasimatymo LYDERYSTĖS STOVYKLOJE!


(Lyderystės Stovykla tai įrašytas kursas. Įsigijus šį kursą iš karto gausi prieiga prie visų pamokų ir prieiga tau liks visam laikui)



Sužinok daugiau apie “Tinklinio Marketingo Lyderystės Stovyklą” čia: https://www.tinklinismarketingas.lt/lyderystesstovykla


 



🔝 Prisijunk prie NUMERIS 1 tinklinio marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje! 🔝


Per dešimt mėnesių Čempionų Lygos nariai:


👑 Užkalbino 166,011 žmonių apie savo produktą arba verslo galimybę.


👑 Rado 6,121 naujus klientus


👑 Pasirašė 1,425 naujų komandos narių


👑 Palaikė ryšį su 41,411 žmonių


👑 Ir pakilo į naują lygį 286 kartus!


Ar tu norėtum, kad tavo verslas augtų ir pasiektum geresnių rezultatų?


Kodėl verta prisijungti prie ČEMPIONŲ LYGOS?


❤ 300 Video pamokų bendruomenės viduje


❤ 4 BONUS pamokos


❤ 3 Grupinių skambučių įrašai


❤ 6 interviu su lyderiais įrašai


❤ 5 dienų "Savęs Meistriškumo Įššūkis" kurso įrašas


Kiek visa tai kainuoja?! 😱


Tik 10€ per mėnesį narystė (gali atšaukti betkada 😉)


Ar tavo progresas versle vertas 10€?


Prisijunk prie šios mokymų bendruomenės ir tu!


✅ Mokymas kiekvieną dieną


✅ Užduotis veiksmui kiekvieną dieną


✅ Atskaitomybė kiekvieną savaitę


✅ Bonus mokymai


✅ Grupiniai skambučiai


✅ Prizai ir paskatinimai


✅ Iššūkiai


✅ Apsupi save motyvuotais, tikslo siekiančiais ir pozityviais žmonėmis!


Sužinok daugiau čia: http://cempionulyga.lt/ 🙏


Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page