top of page

Serija #289 | 3 dalykai, kuriuos reikia suprasti versle 💡

Turi suprasti 3 dalykus savo versle:


#1. Kas yra svarbiausias narys tavo versle?

Tai nauji žmonės. Jie užtikrins tavo verslo ateitį, bet jie yra patys trapiausi ir pažeidžiamiausi. Tavo pareiga juos apsaugoti ir padėti jiems išlikti versle.


#2. Kokia yra didžiausia kliūtis tavo versle?

Tai baimė. Jei nori sau ir komandai padėti nugalėti atstūmimo ir nepasisekimo baimę turi keisti perspektyvą. Išsiskirk su rezultatu ir susituok su veiksmu. Mes negalime kontroliuoti rezultato, klientas sprendžia ar pirkti ar ne - tu to nekontroliuoji, bet mes kontroliuojame veiksmą - pvz.: kiek žinučių šiandien išsiūsi?


#3: Kaip lyderiai mokinasi?

Dauguma žmonių mokinasi sau, kažką panaudoja iš to ką išmoko ir kartais pasidalina su kitais. Lyderis iš karto mokinasi taip lyg rytoj turėtu šia informaciją perduoti komandai ir stengiasi kuo greičiau visus išmokinti to ką išmoko.

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Ar nori plėsti savo verslą socialinių tinklų pagalba? Nori efektyviai išnaudoti savo laiką socialinėje medijoje? Nusibodo spėlioti ką reikia daryti ir norėtum, kad kažkas parodytų pažingsniui ką ir kaip daryti Facebook, Instagram ir kituose tinkluose?


Rekomenduoju tau "Socialinės Medijos Verslo Paketą" - tai keturios programos viename pakete, kurios tau padės ženkliai pagerinti rezultatus socialinėje medijoje.


13 peržiūrų1 komentaras
bottom of page