top of page

Serija #278 Ką galima išmokti iš samdomo darbo verslui? 🤔

Neretai tinklinio marketingo verslo atstovai žiūri į samdomą darbą iš aukšto, lyg tai būtų prastesnė veikla, nei verslas. Aš asmeniškai manau, kad bet koks darbas yra geras jei jis tau patinka, o jei nepatinka tada galima ieškoti geresnių variantų.


Bet stebint tinklinio marketingo verslo atstovus ir žmones dirbančius samdomą darbą, negali nepastebėti tam tikrų dalykų, kuriuos naujiems verslininkams reikėtų išmokti iš samdomų darbuotojų.


Pamoka #1: Dirbk kiekvieną dieną

Žmonės dirbantys samdomą darbą eina į darbą kiekvieną dieną, o savo verslu užsiimantys žmonės dirba, kada jiems užeina.


Pamoka #2: Pasirodyk nesvarbu kas įvyktų

Į samdomą darbą žmonės eina ir per sniegą, ir sirgdami, ir kai nenori eiti, nes žino, kad jei neis į darbą juos atleis, o versle kadangi, viršininko nėra, žmonės sau leidžia nedirbti, jei neturi nuotaikos ir t.t.


Pamoka #3: Dirbk visą dieną

Samdomam dabe žmonės dirba visą dieną, o versle, neretai žmogus padirbes valandą ar pusantros nusprendžia pažiūrėti televizorių, eit kambarius apsitvarkyti ir t.t. Jei nori gauti gerus rezultatus versle, turi tam skirti tiek pat laiko kiek skyrei samdomam darbui.


Pamoka #4: Turėk ilgalaikį įsipareigojimą

Žmonės, kurie dirba samdomą darbą tai darys ateinančius 40 metų, galbūt jie keis darbus karjeros metu, bet jie nenustos dirbti, o tinkliniam marketinge neretai matome žmones, kurie pasiduoda po kelių mėnesiu ir nusprendžia to daugiau nebedaryti.


Pamoka #5: Išsiugdyk būtinybę

Jei žmogus dirbantis samdomą darbą negautų algos, jis neturėtų už ką susimokėti už būstą, automobilį, maistą ir t.t. Todėl jam būtina dirbti ir uždirbti pinigus. Bet versle dažnai matome žmones, kurie turi kitus pajamų šaltinius ir jiems NEBŪTINA pasiekti rezultato, jei pasiseks gerai, jei ne irgi nieko baisaus. Kol tau netaps "būtina" tapti sėkminga tol ir netapsi.


Pamoka #6: Uždirbk pinigus

Žmonės dirbantys samdomą darbą tikisi uždarbio, bet versle neretai matome žmones, kurie dalyvauja mokymuose, perka produktus, mokosi ingridientų, studijuoja marketingo plana ir t.t., bet nedaro veiksmų, kurie uždirbtų pinigus. Jei tu prisijungei prie verslo, kad uždirbtum pinigus, tada turi daryti pajamas generuojančius veiksmus kiekvieną savaitę.


Pamoka #7: Tapk meistru

Žmonės, kurie dirba samdomą darbą kaip elektrikai, staliai, slaugytojos, teisininkai ir t.t., investuoja laiką ir pinigus į tai, kad išmoktų savo amato įgūdžius ir taptų specialistai savo sferoje, bet versle neretai matome žmones, kurie nenori mokintis ir į save investuoti ir tiesiog tikisi, kad jiems kažkokiu būdu pasiseks.


Pamoka #8: Žiūrėk į nepasisekimus su humoru

Kai žmogus dirba samdomam darbe ir jam kažkas nepasiseka, nesigauna, gauna velnių nuo viršininko, tas žmogus sekančią dieną toliau eina į darbą ir nesuka sau galvos apie tai, bet versle taip dažnai matome žmones, kurie pasiduoda po pirmų kelių nepasisekimų.


Pamoka #9: Gauk atsiliepimus iš svetimų žmonių

Profesionalas savo darbą ar paslaugas parduoda svetimiems žmonėms, bet versle neretai matome žmones, kurie bijo kalbinti svetumus žmones, siūlyti savo produktus ir verslo galimybę. Jei to nedarysi tavo verslas neaugs.

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Wow wow wow! Antrasis sezonas MENTORYSTĖS PROGRAMOJE jau prasidėjo

Lyderių grupė iš skirtingų tinklinio marketingo kompanijų ir skirtingų šalių vienoje vietoje padeda vieni kitiems augti - tai buvo mano SVAJONĖ!


Ateinančios 12 savaičių bus kažkas nerealaus praleisti su šia grupe SUPERŽMONIŲ


Dar nevėlu prisijungti ir tau. Sužinok daugiau čia: https://www.tinklinismarketingas.lt/mentorystesprograma




93 peržiūros1 komentaras

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page