top of page

Serija #256 Ar tau svarbus POPIERINIS INTELEKTAS?

Laikas nuo laiko sulaukiu komentarų ar žinučių, sakančių "kaip tu drįsti mokinti kitus verslo, ar turi diplomą verslo mokymo?". Nors ir turiu psichologo bakalauro diplomą ir esu sertifikuotas NLP praktikas, manau, kad ne tame esmė.


Pažiūrėkime į tūkstančius žmonių, kurie yra baigę kolegijas ir universitetus ir neturi darbo arba dirba visai ne pagal profesiją. Popierinio intelekto yra pilna. Taip pat universitetuose turime profesorius su daugiau laipsnių nei termomentras, dėstančius verslą, kurie patys neturi savo verslo.


Dauguma mano mentorių kaip Grant Cardone, Gary Veynerchuk, Eric Worre, Ray Higdon, Frazer Brookes nėra baigę verslo mokslų, bet jie yra sukūrę milijoninius verslus ir todėl, aš renkuosi mokintis iš jų.


Norint pasiekti rezultatą, mums reikia ieškoti žmonių, kurie daro tai ką mes norėtume daryti, gauna rezultatą, kurį mes norėtume gauti ir tada iš jų mokintis ir bandyti juos modeliuoti savo gyvenime. Tai sėkmės receptas versle!

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Nori aptarti tavo situaciją “gyvai”?  Rezervuok vienos valandos trukmės konsultaciją dėl tinklinio marketingo verslo su manim. Konsultacija vyksta video skambučiu arba susitikus gyvai.


Vienos valandos asmeninė konsultacija


Sužinok daugiau apie asmeninę konsultaciją čia: https://www.tinklinismarketingas.lt/clients


90 peržiūrų0 komentarų
bottom of page