top of page

Serija #249 | 2 dalykai, reikalingi sėkmei versle!⭐️

Tinklinio marketingo versle yra du dalykai, be kurių būtų labai sudėtinga pastatyti didelę komandą ir pasiekti aukštų rezultatų. Šie du dalykai papildo vienas kitą ir reikalingi abu.


Tai IŠMINTIS ir MEILĖ.


Šiuos du dalykus galima palyginti su istorija. Buvo du žmonės, vienas aklas, bet fiziškai stiprus, kitas luošas, bet turėjo regą. Vieną dieną kilo gaisras jų name. Aklasis sako luošam, aš tave paimsiu į rankas, o tu man sakyk kur eiti ir tokiu būdu išsigelbėsim abu. Taip ir padarė.


Taip ir versle, meilė gali būti akla, jei mes tiesiog visiems bandysime padėti ir iš visų padaryti verslininkus, tada mūsų lauks daug nusivylimų. Bet išmintis (arba tiesa) gali skaudinti žmones, jei kiekvienam sakysime tiesiai šviesiai ką galvojame. Todėl reikalinga šių dviejų dalykų sinergija, kad jie vienas kitą papildytų.


Kai karaliaus Saliamono paklausė ko jis norėtų, jis nepaprašė turtų, priešų mirties ar ilgo gyvenimo - jis paprašė išminties. Taip ir mums versle prieš koncentruojantis į pinigus, lygius, automobilius, keliones ar kitus prizus, reikėtų pirma siekti IŠMINTIES, o su žiniomis galėsime pasiekti visą kitą. Informacija tai pats brangiausias dalykas šiais laikais. Todėl turėtume nuolatos investuoti į save saviugdos ir asmeninio tobulėjimo pagalba.


Tup pačiu atsimenu kai pradėjau domėtis verslu, vis girdėdavau daug pasiekusius lyderius sakant "ilgiausia kelionė yra iš galvos į širdį". Man prireikė gana daug laiko suprasti ką jie turėjo omenyje, nes aš dariau verslą iš galvos, tik naudodamasis logika ir išmintimi, bet nebubvo širdies. Kai mes nuoširdžiai mylime žmones, tai pakeičia mūsų verslą kardinaliai. Žmonėms nerūpi kiek tu žinai, kol jie nesužino kiek tau rūpi.


Taip pat meilė tai duoti vertę žmonėms, mokyti juos, dalintis naudinga informacija, keisti jų gyvenimus. Taip pat širdis tai emocija, entuziazmas ir jausmai. Žmonės jaučia tavo energiją ir jei tu save įdedi į tai ką darai žmonės tai pajaus.

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Tinklinio Marketingo Instagram Stovykla

 

Pamoka #1: Kaip susitvarkyti Instagram profilį? Maži pakeitimai gali turėti didelę įtaką tavo Instagram profilio efektyvumui.

 

Pamoka #2: Kaip naudotis Instagram srautu? Kokią informaciją dėti į savo srautą, kaip apipavidalinti savo "postus" ir kaip juos padaryti efektyvesniais.

 

Pamoka #3: Kaip naudoti Instagram Stories? Instagram istorijos yra vienas efektyviausių būdų pradėti pokalbius su potencialiais klientais ir komandos nariais. Sužinok kaip naudotis daugybe naudingų funkcijų per Instagram Stories.

 

Pamoka #4: Instagram Live ir IGTV. Kaip padaryti gyvą transliaciją per Instagram ir kaip padaryti, kad video nepradingtų po 24 valandų, o liktu tavo Instagram Televizijos Kanale. 

 

Pamoka #5: Kaip rasti potencialius klientus ir potencialius komandos narius per Instagram paiešką? Sužinok kaip naudoti skirtingus paieškos būdus, kad tau niekada nesibaigtų žmonės, kuriems galėtum pasiūlyti savo verslo galimybę arba produktą.

 

Pamoka #6: Kaip padidinti savo sekėjų (followers) kiekį Instagram'e. 19 dalykų, kuriuos gali padaryti, kad daugiau žmonių sektų tavo Instagram profilį.

 

Pamoka #7: Kasdieninis Veiksmų Planas Instagram'e. Paprasti veiksmai, kuriuos gali daryti kiekvieną dieną, kad sėkmnigai plėstum savo Tinklinio MArketingo verslą per Instagram?


Sužinok daugiau apie “Tinklinio Marketingo Instagram Stovyklą” čia: https://www.tinklinismarketingas.lt/instagramstovykla


82 peržiūros0 komentarų
bottom of page