top of page

Serija #248 Nesumažink savo veiksmų, kad prisitaikyti prie kitų.

Mes gyvename pasaulyje, kur žmonės geriau prisitaiko prie kitų, nei siekia savo tikslų ir svajonių. Dažnai matome žmones, kurie norėtų nuveikti kažką prasmingo ir pasiekti didelių tikslų, bet kadangi jų palinkoje žmonės nesistengia ir jų nepalaiko, jie taip pat nusprendžia gyventi VIDUTINIOKIŠKĄ gyvenimą.


Turi suprasti, kad geriausias dalykas, kurį tu gali padaryti tai būti pavyzdžiu kitiem, suteikti kitiems viltį. Todėl net jei taves niekas nepalaiko ir sako, kad tu išprotėjai, siek savo vizijos ir svajonių. Neretai kai įvykdysi ką užsibėžiai, žmonės tau padėkos už tai, kad parodei jiems kas yra įmanoma.

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Tinklinio Marketingo Lyderystės Stovykla


Pamoka #1: Lyderio požiūris ir mąstysena. Kuo lyderiai skiriasi nuo kitų verslo partnerių? Kaip jie mąsto ir ką daro kitaip?

 

Pamoka #2: Penki lyderystės faktoriai ir kaip juos išugdyti savo komandos nariuose. Kaip rasti ir sukurti tikrus lyderius komandoje?

 

Pamoka #3: Kaip sukurti gerą atmosferą ir kultūrą savo komandoje. Kaip užtikrinti, kad visi komandos nariai jaustūsi gerai tavo komandoje, nesvarbu kokie jų tikslai ir troškimai?

 

Pamoka #4: Keturi asmenybių tipai. Kaip pakviesti skirtingų asmenybių tipų žmones į verslą ir kaip su jais dirbti? 

 

Pamoka #5: Kaip pritraukti daugiau žmonių į renginius. Tapk renginių reklamos “mašina” ir kelk savo verslo mastelį naudodamas/ -a renginius.

 

Pamoka #6: Mentorystė. Kodėl mentorystė yra svarbi ir kaip būti geru mentoriumi savo komandos nariams? Kaip padėti žmonėms tobulėti komandoje?

 

Pamoka #7: Problemų sprendimas. Kaip susitvarkyti su iššūkiais ir problemomis versle, kaip padėti savo komandos nariams išspręsti problemas?

 

Pamoka #8: Keturi komandos nario progreso lygiai. Kaip padėti komandos nariui skirtinguose etapuose? Kaip suteikti teisingą kiekį instrukcijų ir motyvacijos?

 

Pamoka #9: Kaip pravesti 3-jų krypčių skambutį, prezentaciją ir mokymų renginį. Ką svarbu žinoti organizuojant renginius, kaip susitvarkyti su kandidato klausimais ir pasipriešinimu?

 

Pamoka #10: Tiksų užsibrėžimas ir veiksmų planas. Kaip padėti savo komandos nariams pamatyti “didelį paveikslėlį” ir išsiugdyti viziją?


Sužinok daugiau apie “Tinklinio Marketingo Lyderystės Stovyklą” čia: https://www.tinklinismarketingas.lt/lyderystesstovykla


13 peržiūrų0 komentarų
bottom of page