top of page

Serija #241 Kaip atsakyti “Aš nesugebėsiu” 😊

Kai statai savo komanda tinklinės rinkodaros versle, laikas nuo laiko pasitaikys, kad tavo potencialus verslo partneris pasakys "Aš nemanau, kad sugebėčiau" ar panašią versiją šio pasakymo.


Jei tau nuolatos kandidatai sako "aš nesugebėsiu" tada turi atkreipti dėmesį į tai kaip juos kvieti į verslą. Galbūt tu nenaudoji prezentacijos, o pati viską pasakoji ir tada žmogus išsigąsta ir galvoja, kad jam taip pat reikės viską mintinai išmokti.


Bet laikas nuo laiko visiems pasitaikys toks klausimas ir svarbu žinoti kaip jį atsakyti.


Svarbu NIEKADA nesiginčyti ir nekovoti su potencialiu verslo partneriu. Kur kas geriau atsakyti klausimu "O kodėl tu manai, kad nesugebėsi?" ir leisti žmogui išsakyti savo neramumus.


Dažniausiai žmonės galvoja, kad nesugebės dėl labai paprastų priežasčių, pvz.: "nesu geras pardavėjas, nenoriu kviesti šeimos narių ir pažįstamų į verslą, neturiu pinigų, neturėsiu laiko, neturiu daug pažįstamų ir t.t.".


Kai žmogus tau pasako priežastį kodėl jis mano, kad nesugebėtų tau tereikia paklausti "O jei aš tau parodyčiau kaip tą dalyką išmokti arba parodyčiau kaip tu gali statyti verslą be to dalyko ar norėtum pabandyti?". Jei žmogus rimtai nori užsidirbti jis atsakys "Taip", o jei atsakys "Ne" reiškia tą priežastį davė tik kaip pasiteisinimą, kad nereikėtų prisijungti prie tavo komandos.

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris

 

Ar norėtum daugiau išmokti apie Facebook verslo puslapius ir Mokamą Facebook Reklamą?

 

Ar norėtum sužinoti kaip efektyviai valdyti savo Facebook verslo puslapį?

 

Ar norėtum išmokti kaip naudotis mokama Facebook reklama ir pradėti reklamuotis?


Ar norėtum sužinoti kaip susikurti Chatbotą savo verslo puslapyje?


Sužinok daugiau apie “Tinklinio Marketingo Facebook Stovyklą” čia: https://www.tinklinismarketingas.lt/facebookstovykla


83 peržiūros0 komentarų
bottom of page