top of page

Serija #1075 Kodėl verta daryti SUNKIUS dalykus?

Kodėl verta daryti SUNKIUS dalykus?



Todėl, kad daugelis žmonių nenorės to daryti, nes evoliucijos dėka mes esame tokiu būdu sukurti, kad ieškotume pačio lengviausio kelio, žemiausiai kabančio vaisiaus.



Gyvenime ir versle mes dažnai susidursime su išškūkiais ir sunkumais. Jei tu nuolatos tikslingai darai sunkius dalykus, tokiu būdu tu save užgrūdini ir paruosši sunkioms situacijoms.



Tada kai atsitinka netikėti sunkumai, tu gali lengvai sau pasakyti "žinai, aš galiu su tuo susitvarkyti" nes tu nuolatos ruoši savo protą ir kūną iššūkiams.



Jei tu pavyzdžiui nuolatos eini į sproto klubą ir keli vis sunkesnius svorius, tavo kūnas tampa stiprus ir gali pakelti vis didesnį svorį. Lygiai taip ir psichologiškai, kuo labiau save stumi iš komforto zonos, tuo tavo protas tampa stipresnis ir gali susidoroti su vis didesniais iššūkiais.



Tu tampi ištvermingesnė (-is). 



"Žmogus, kuris pasirenka daryti tik lengvus dalykus dabar, turės sunkų gyvenimą po to. Žmogus, kuris pasirenka daryti sunkius dalykus dabar, turės lengvą gyvenimą vėliau."



Nesusirk "minimum liga", kur tu stengiesi daryti minimaliai. Geriau siek maksimum. 



Daugelis renkasi daryti tik tai kas lengva ir todėl juos gali parklupdyti net menkiausios problemos.



Pasidaryk sąrašą dalykų, kuriuos bijai daryti arba jautiesi nepatogiai darydama (-as) ir pradėk kiekvieną dieną vis daryti tuos sunkius dalykus. Tu tapsi nesustabdoma (-as) jei tai darysi!





Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

🌴 PATYRIMINĖ STOVYKLA - RETRITAS ŠIAURĖS KIPRE 🌴 https://www.tinklinismarketingas.lt/kipras


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"

👉 Lietuvoje:

👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


30 peržiūrų0 komentarų
bottom of page