top of page

Serija #1073 Kada turėtum pasiūlyti verslą/produktą savo pažįstamiems?

Kada turėtum pasiūlyti verslą/produktą savo pažįstamiems?



Trumpas atsakymas: tada, kai tau jau neberūpi ką jie pasakys.



Daugelis tinklinės rinkodaros naujokų tik pradėję versle nori pasidalinti savo produktais ir verslo galimybe su šeima, draugais ir pažįstamais. Tai yra puiku, bet yra viena problema:



LŪKESČIAI!



Jie iš anksto nusprendžia, kad jų artimieji pirks jų produktą ir jungsis prie jų komandos, dar su jais nepašnekėję, kai jiems pasiūlo produktą/galimybę ir gauna atstūmima, tai jiems būna labai skausminga.



Tavo šeima, draugai ir pažįstami neprivalo iš tavęs pirkti ar jungtis į tavo komandą. Jie turi teisę rinktis. Bet kadangi naujokas būna tokioje entuziastingoje būsenoje, jis dažnai pamiršta apie tai ir labai nusivilia.



Didžiausia problema, kad taip įvykus tinklinės rinkodaros naujokas priima vieną neteisingą sprendimą:



JEI MANO ARTIMIEJI IŠ MANĘS NEPIRKO, TAI SVETIMI ŽMONĖS TIKRAI NEPIRKS!



Tai nėra tiesa, tai klaidingas požiūris, bet daug žmonių taip nusprendę pasiduoda ir meta verslą.



Realybė yra ta, kad svetimi žmonės kartais greičiau iš tavęs nupirks produktą, nes jiems jo reikia ir prisijungs prie tavo komandos, nes jie nevertina tavo verslo galimybės pagal tai ką žino apie tave.



MANO VISI TOP LYDERIAI KOMANDOJE YRA ŽMONĖS, SU KURIAIS SUSIPAŽINAU PO TO, KAI PRADĖJAU TINKLINIAME MARKETINGE.



Sako "savam krašte pranašu nebūsi". Tavo pažįstami žino, kad tu pradėjai prieš 5 minutes versle, jiems tu dažnai nesi autoritetas versle. Jie žino tavo istoriją ir kokius nepasisekimus tu patyrei praeityje. Jie "filtruoja" tavo verslo galimybę per tai ką jie žino apie tave.



Svetimi žmonės to nedaro. Jie tiesiog vertina pagal informaciją, kurią jiems suteiki.



Pats geriausias požiūris: "su tavimi ar be tavęs, aš vistiek pastatysiu verslą ir pasieksiu savo tikslus". Žinoma tu jiems to nesakai į akis, bet tai padidina tavo pasitikėjimą savimi ir padeda išvengti to "beviltiškumo" kai kažkam siūlai savo produktą ar papildomą uždarbį.



Tavo darbas ne ĮTIKINĖTI, o RŪŠIUOTI žmones ir ieškoti tų, kuriems reikia to ką tu siūlai.



Kai pradedi aktyviai darbuotis socialinėje medijoje, tavo šeima, draugai ir pažįstami patys pradės tavęs klausinėti, kuo tu čia užsiimi.




Tavo draugas ir partneris sėkmėje


Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

🌴 PATYRIMINĖ STOVYKLA - RETRITAS ŠIAURĖS KIPRE 🌴 https://www.tinklinismarketingas.lt/kipras


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"

👉 Lietuvoje:

👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


13 peržiūrų0 komentarų
bottom of page