top of page
Writer's pictureGediminas Grinevičius

Serija #1071 Daugelis nemoka MONETIZUOTI socialinės medijos


Daugelis nemoka MONETIZUOTI socialinės medijos 💶



Nesenei mačiau vieno TikTok'erio video, kuris turi didelę auditoriją ir skundėsi, kad nieko neuždirba iš socialinės medijos. Jis paminėjo, kad daug žmonių socialinėje medijoje, kurie turi net šimtus tūkstančių sekėjų ar net iki milijono, beveik nieko neuždirba.



Daugelis vadinamų influencerių socialinėje medijoje kalba apie dalykus, kurie jiems patinka ir pritraukia dideles auditorijas. Jie dalinasi idomiu turiniu ir tikrai pasidalina daug vertės, bet daugelis jų nesupranta, kaip tą žiūrovų kiekį paversti į pinigus.



Mane per visas platformas sudėjus kartu seka apie 70,000 žmonių. Kas iš vienos pusės yra visai neblogai, bet palyginus su daugeliu influenceriu tai yra beveik nieko. Bet aš iš socialinės medijos jau esu uždirbęs šimtus tūkstančių eurų.



KODĖL?



Todėl, kad aš išmokau sekėjus paversti į klientus ir į verslo partnerius.



Dažnai mes taip susikoncentruojame į turinio kūrimą ir auditorijos didinimą, kad pamirštame tą pritrauktą auditoriją konvertuoti.



Taip pat, kartais žmonės pritraukia ne savo tikslinę auditoriją. Pavyzdžiui, dalinasi humoru ir pritraukia daug žmonių, kurie mėgasta pasijuokti ir klausyti juokelius, bet tai auditorijai visai nerūpi tavo produktas ar verslo galimybė, ir todėl iš tokios auditorijos dažniausiai nieko negali uždirbti.



Kita vertus, jei tu kalbi savo produkto tema pvz.: sveikata, odos priežiūra, plaukai, kelionės, maisto gaminimias ir tt., tada auditorija, kurią pritrauki realiai domisi tavo produktu.



Taip pat turime duoti pasiūlymą savo auditorijai, kai ją pritraukiame. Turime išmokti kaip jiems parduoti ir juos pakviesti į komandą. Kaip rašyti efektyvius reklaminius tekstus ir užvesti asmeninius pokalbius, kuriuose parduosime.



Jei nežinai, kaip tai daryti, susisiek su manimi asmeniškai ir galėsime padaryti asmeninę konsultaciją, kurios metu pasidalinsiu su tavimi savo turinio strategija ir kaip generuoju pajamas skirtingais būdais iš socialinės medijos.


+447737647668




Tavo draugas ir partneris sėkmėje


Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

🌴 PATYRIMINĖ STOVYKLA - RETRITAS ŠIAURĖS KIPRE 🌴 https://www.tinklinismarketingas.lt/kipras


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"

👉 Lietuvoje:

👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


27 peržiūros0 komentarų

Comments


bottom of page