top of page

Serija #1059 Jei būtų LENGVA, tada nebūtų GALIMYBĖS

Dažnai gridžiu, kaip žmonės skundžiasi, kad verslas yra per daug sunkus. Kad nelengva rasti klientus ir komandos narius. Nelengva pasiketi aukštą lygį.



ŽINOMA!



Bet tai yra GERAS DALYKAS!



Ką? Geras dalykas, kad sunku?



Taip todėl, kad tai sukuria mums labai gerą galimybę.



Tai kas lengva, kiekvienas gali padaryti ir iš to dažniausiai labai daug neuždirbsi. Lengva dirbti fabrike prie linijos, nes ten nereikia spręsti labai daug problemų, bet dėl to ir uždirba žmonės minimumą tai darydami.



Verslą, kur kas sunkiau statyti. O tai ką sunku padaryti, ten ir uždarbis būna ženkliai didesnis. 



Būtent todėl, tinklinio marketingo versle galime uždirbti tokias DIDELES pajamas, kai pastatome didelę komandą, nes kompanijos žino, kad nelengva tai padaryti.



Čia galima uždirbti £10,000 per mėnesį, £50,000 per mėnesį, ar net £100,000 per mėnesį. Paprastame darbe tiek neuždirbsi. Paprastiems žmonėms tai protu nesuvokiama. Todėl, kad tai pasiekti LABAI SUNKU. 



Tokiame lygyje konkurencijos nėra, visi yra susigrūdę, kur uždarbis minimum, o viršūnėje, nėra tiek daug žmonių.



Ar gali būti, kad du žmonės dirbtų vienoje kompanijoje, bet vienas uždirba £5, o kitas £50 per valandą? Žinoma, bet kodėl taip yra? Nes tas, kuris uždirba daugiau, turbūt turi daugiau patirties ir žinių, ir gali išspręsti didesnes problemas ir susitvarkyti su didesniais sunkumais.



Jei visi pirktų produktą ir visi jungtūsi prie verslo, tada kompanijai tavęs nereikėtų. Jie atidarytų parduotuvę ir visus produktus išpirktų.



Tad kitą kartą, kai pajausi, kad tau sunku - DŽIAUKIS! Būtent todėl tu turi tokią galimybę uždirbti daug ir neturėsi tiek daug konkurencijos. Sunkumas atrūšiuoja silpnus žmonės. Daugelis neuždirba labai daug ne dėl to, kad nėra galimybės, o todėl, kad jiems bus per sunku ir jie pasidavę eis dirbti už minimalų atlyginimą.



Tu gali, tu sugebėsi, tu pasieksi! Aš tavimi tikiu. NEPASIDUOK!




Tavo draugas ir partneris sėkmėje


Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

🌴 PATYRIMINĖ STOVYKLA - RETRITAS ŠIAURĖS KIPRE 🌴 https://www.tinklinismarketingas.lt/kipras


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"

👉 Lietuvoje:

👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


20 peržiūrų0 komentarų
bottom of page