top of page
Writer's pictureGediminas Grinevičius

Serija #1055 UŽMIEGU kai medituoju ir meldžiuosi - AR BLOGAI?

Ar tau būna, kad užmigtum kai medituoji ar vizualizuoji?



Atsimenu Motina Teresė yra pasidalinusi, kažkas jos paklausė "ar blogai jei užmiegu, kai meldžiuosi", ji atsakė "na, kai chirurgas ruošiasi tave operuoti irgi užmigdo prieš operaciją". Tai reiškia, kad kai mes užmiegame Dievas ar visata gali mumyse daryti pokyčius.



Kai mokinausi apie meditavimą pas Dr. Joe Dispenza, John Assaraf ir Charles Haanel jie visi rekomenduoja medituoti/vizualizuoti atsisėdus, o ne atsigulus. Tokiu būdu lengviau išlaikyti koncentraciją ir neužmigti.



Mūsų smegenys gali būti skirtingose būsenose, ir ta būsena kai tik atsibundame ryte arba prieš pat užmiegant vakare yra labai efektyvi ir mūsų protas labai gerai priima informaciją. 



Jei gali neužmigti tai yra labai gerai, bet jei tu užmiegi, taip pat viskas gerai, nes tavo pasąmonė nemiega ir ji toliau dirbs ir darys pokyčius, net po to kai tu užmigsi.



Ar esi sapnavusi (-ęs) košmarą po to kai užmigai pažiūrėjusi (-ęs) kokį siaubo filmą? Tas pats veikia kai tu užmiegi po to kai vizualizavai savo tikslus, tada sapnuosi ir galvosi tai ko tu nori.



Padėk dieną ir pabaik dieną galvodama (-as) apie savo tikslus ir daugiau pritrauksi žmonių, situacijų ir resursų, kurių reikia, kad visas tas svajones realizuotum.




Tavo draugas ir partneris sėkmėje


Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

🌴 PATYRIMINĖ STOVYKLA - RETRITAS ŠIAURĖS KIPRE 🌴 https://www.tinklinismarketingas.lt/kipras


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"

👉 Lietuvoje:

👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


51 peržiūra0 komentarų

Opmerkingen


bottom of page