top of page
Writer's pictureGediminas Grinevičius

Serija #1052 Visas verslas yra POKALBIAI

Pakalbėkim apie pokalbius ir jų svarbą tinklinio marketingo versle.



"Visas verslas yra POKALBIAI" - jei suprasi šios frazės svarbą gausi pačius didžiausius rezultatus ir uždirbsi daugiausiai pinigų.



Socialinė medija yra nuostabus įrankis ir totaliai transformavo mūsų verslą.



Prieš socialinę mediją vienintelis būdas su kažkuo pasidalinti savo verslo galimybę arba produktą buvo gyvai susitikti su pažįstamais išgerti kavos, eiti į gatvę ieškoti žmonių arba dalyvauti kažkokiuose verslo klubuose ir tt.



Socialinė medija palengvino mūsų gyvenimą. Dabar neišeinant iš savo namų tu gali rasti žmones savo mieste, šalyje ar net kitose šalyse. Net jei nekalbi kitomis kalbomis tu gali rasti lietuvių gyvenančių įvairiose šalyse.



BET SOCIALINĖ MEDIJA SUKŪRĖ MITĄ.



Kai kurie tinklinio marketingo atstovai pamatę koks tai šaunus įrankis nusprendė, kad daugiau nebereikia kalbėti su žmonėmis. Jie priėmė sprendimą tiesiog kelti postus ir laukti kol patys žmonės ateis. Kiti nusprendė rašyti žinutes, bet niekada nekalbėti su žmonėmis. 



Tai yra klaida ir sumažina tavo sėkmės šansą.



Nors socialinė medija padėjo mums rasti daugiau žmonių, tai nereiškia, kad mes nebeturime naudoti pokalbių, atvirkščiai socialinė medija padeda turėti daugiau pokalbių.



Nors ir dabar nebūtina su žmonėmis susitikti gyvai (nors labai rekomenduočiau jei yra galimybė) aš labai rekomenduoju susiskambinti su žmogumi video skambučiu, audio skambučiu arba bent jau audio žinutėmis.



Mes galime automatizuoti labai daug dalykų savo tinklinio marketingo versle, bet vienas dalykas, kurio negalime automatizuoti tai POKALBIAI.



Būtent per pokalbius mes sukuriame EMOCINĮ RYŠĮ su savo nauju klientu ar verslo partneriu, o tai yra vienas svarbiausių dalykų mūsų santykių su jais sėkmei.



1 Žingsnis: Tad jei suprantame, kad pokalbiai yra tokie svarbūs, tada tavo tikslas yra padidinti pokalbių kiekį. Nori aukštesnio lygio, didesnių pajamų, didesnės komandos ir klientų bazės - tada susikoncentruok į pokalbių kiekio padidinimą.



Pradėk daugiau pokalbių ir savo turinyje prašyk daugiau žmonių susisiekti su tavimi.



Nori geresnio rezultato pradėk dvigubai daugiau pokalbių.



2 Žingsnis: Tęsk tuos pokalbius ilgiau. Nepasiduok per greitai. Palaikyk ryšį. Neturėk priklausomybės "momentiniam pasitenkinimui", kad žmogus prisijungtų po pirmos žinutės. 



Duok laiko tam pokalbiui, užmegzk ryšį, susidraugauk, būk atkakli (-us), kol tas pokalbis duos rezultatą.





Tavo draugas ir partneris sėkmėje


Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

🌴 PATYRIMINĖ STOVYKLA - RETRITAS ŠIAURĖS KIPRE 🌴 https://www.tinklinismarketingas.lt/kipras


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"

👉 Lietuvoje:

👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


43 peržiūros0 komentarų

Comentarios


bottom of page