top of page

Serija #1035 Klysti yra ŽMOGIŠKA, o atleisti DIEVIŠKA


Šiandien noriu su tavimi pakalbėti apie KLAIDAS ir ATLEIDIMĄ.



Mes visi darome klaidas savogyvenime, nėra žmogaus, kuris nebūtų padaręs klaidos.



Dažnai žmonės galvoja, kad klaidas daryti yra BLOGAI, kad mes neturėtume daryti klaidų. Tai netiesa!



Juk iš klaidų mokomės ir taip tampame geresne savo versija. Kai bandome naujus dalykus, dažniausiai padarysime klaidų, bet tik bandydami naujus dalykus, galime atrasti kažką naujo ir pakeisti savo gyvenimą.



Vienas mano mentorių Brian Tracy sako "turėtume padaryti kuo daugiau klaidų ir kuo greičiau, kad sužinotume visus būdus, kurie neveikia ir atrastume tas strategijas, kurios veikia". 



Jei pasidomėsi sėkmingisusių žmonių istorijomis, pamatysi, kad jie padarė DAUG, DAUG, DAUG klaidų. Tai nėra kažkas gėdingo, tai kažkas, kuo jie gali didžiuotis. Turbūt esi girdėjusi tą istoriją, kaip Edisonas turėjo patirti 10,000 nepasisekimų, kol išrado veikiančią elektros lemputę. Jei ne tie 10,000 klaidų, tu vis dar su žibaline lempa pasišviestum namie.



Ir todėl, kad visi darome klaidas, turėtume būti atlaidesni, kai kiti žmonės padaro klaidas. Jei nori būti gersnis lyderis, tu turi tapti kantresnė, supratingesnis, labiau užjausti žmones ir neteisti jų.



Jei Dievas atleidžia mūsų kaltes, mes turėtume atleisti kitų kaltes, jei norime būti panašūs į Dievą.



Lengviausia kitus teisti, kur kas sunkiau būti supratingu, emociškai subrendusiu žmogumi, kuris stengiasi rasti sprendimą, o ne pasmerkti žmogų.



Taip pat ATLEIDIMAS padeda pašalinti tą emocinį bagažą ir nesinešioti su savimi tų negatyvių emocijų. Tampame žymiai efektyviau funkcionuojantys žmonės, kai mūsų kasdien nekamuoja pyktis, neapykanta, pavydas ir tt.



🎥 TRUMPŲ VIDEO MEISTRYSTĖ https://www.tinklinismarketingas.lt/trumpivideo 🎥

💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎

🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝

Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"

👉 Lietuvoje:

👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve



56 peržiūros0 komentarų
bottom of page