top of page
Writer's pictureGediminas Grinevičius

Serija #1033 Kaip gyventi prasmingą gyvenimą?

Kokius žingsnius galime žengti, kad mūsų gyvenimas įgautų daugiau prasmės?



Sako gyvenimas neturi prasmės, išskyrus tą prasmę, kurią mes suteikiame savo gyvenimui. 



#1. Patirčių skaičius



Daugelis norėtų gyventi amžinai ir niekada nemirti, bet tai kolkas neįmanoma. Tad kitas dalykas, kuris yra arčiausiai gyvenimo amžinai yra PATIRTI DAUGIAU patirčių. Jei kažkas išvažiuoja atostogų kartą per metus, o tu išvažiuoji atostogų 5 kartus per tuos pačius metus, tu gyveni 5 kartus daugiau. Žinoma atostogos tai tik vienas patirties tipas, o mes galime pripildyti savo gyvenimą visokiausiomis skirtingomis patirtimis.



#2. Patirčių intensyvumas



Jausmai ir emocijos sustiprina mūsų patirčių intensyvumas. Daug žmonių gyvena pilką, neįdomų, "saugų" gyvenimą. Jie nemyli pilnai, nesidžiaugia visa širdimi, nes per daug jaudinasi ką kiti pagalvos, o jei juos įskaudins. Daug žmonių gyvena kaip robotai, numarinę jausmus alkoholiu ir kitomis priklausomybėmis. Negyvena, o egzistuoja. Kada paskutinį kartą tu juokeisi, kad net ašaros iš akių trykštų. Kada buvai tokia dėkinga, kad net širdį suspaustų. Daugelis iš mūsų lekiam ir nepastebime visų nuostabių dalykų aplink mus.



#3. Gyvenimų, kuriuos tu palieti skaičius



Materialūs dalykai greitai atsibosta ir ilgainiui mūsų nemotyvuoja, bet kai jauti, kad kitiems žmonėms padedi, prisidedi prie kitų gerovės, tai suteikia daugiau prasmės. Mano viena iš pagrindinių vertybių yra pripažinimas už kūrybinį darbą ir geriausias dalykas kai gaunu atsiliepimus iš žmonių, kuriems padėjo mano mokymai ar video. Kaip tu gali padėti kitiems, prisidėti prie kitų gyvenimo, jausti, kad tai ką darai turi prasmę ne tik tau, bet ir kitiems?





Tavo draugas ir partneris sėkmėje


Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

🔥 BEPROTYBĖS STOVYKLA startavo, prisijunk čia - https://beprotybesstovykla.lt/ 🔥

🌴 PATYRIMINĖ STOVYKLA - RETRITAS ŠIAURĖS KIPRE 🌴 https://www.tinklinismarketingas.lt/kipras

🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝

💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎

Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kad patinka"

👉 Lietuvoje:

👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve

50 peržiūrų0 komentarų

Commentaires


bottom of page