top of page
Writer's pictureGediminas Grinevičius

Serija #1018 Neieškok žmonių, kurie NETURI KĄ VEIKTI! ⛔️

Neretai tinklinio marketingo atstovai padaro klaidą nuspręsdami dalintis savo verslo galimybe tik su žmonėmis, kurie "neturi ką veikti".


Taip tinklinė rinkodara nediskriminuoja ir šiuo verslu gali užsiimti visi, bet kartais yra priežastis, kodėl žmongus nieko neveikia, nes tas žmogus nenori nieko veikti.


Mes dažnai nusprenddžiame nesiūlyti verslo užimtiems žmonėms, kurie yra sėkmingi, daug pasiekę ar turi gerai apmokamus darbus, nes nusprendžiame, kad jų nesudomintų mūsų veikla.


Bet užimti žmonės vertina savo laiką ir gerbia kitų žmonių laiką. Tokie žmonės dažnai būna labai nepriklausomi ir imasi iniciatyvos. Su jais dažnai yra lengva dirbti, nes jie patys stengiasi surasti reikiamą infomaciją ir išspręsti problemas.


Taip mes galime pasiūlyti savo verslo galimybę bedarbiams, mamoms motinystės atostogose, neįgaliems, senjorams ir tt., bet taip pat turėtume nepamiršti pasiūlyti tiems kas dirba samdomame darbe, turi du darbus, turi tradicinį verslą, yra aktyvūs bendruomenėje ir tt.


Atsimink: niekada nepriimk sprendimo už kitą žmogų, visiems duok šansą ir leisk jiems patiems priimti sprendimą.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

🎥 Seminaras “TRUMPŲ VIDEO MEISTRYSTĖ” Rugpjūčio 20 dieną 19:00val. LT laiku. Prisijunk prie ČEMPIONŲ LYGOS, kad galėtum žiūrėti http://cempionulyga.lt/ 🎥





💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"


👉 Lietuvoje:


26 peržiūros0 komentarų

Σχόλια


bottom of page