top of page

Serija #1013 🔝 Kodėl BŪTINA dalyvauti RENGINIUOSE? 🔝

Renginiai yra NEREALUS įrankis verslui ir gali duoti labai daug NAUDOS, bet kartais nelengva pritraukti žmones į kompanijos konferencjas.


Žmonės randa daug priežasčių, kodėl nedalyvauti: neturiu pinigų, neturiu laiko, per toli, dirbu tą dieną, neturiu su kuo vaikus palikti ir tt. Visos šios priežastys yra problema kai trūksta VERTĖS.


Žemiau noriu pasidalinti su tavimi priežastimis, kodėl BŪTINA dalyvauti kompanijos konferencijose ir tikiuosi, kad tos priežastys padidins renginio vertę tiek, kad tu ir tavo komandos nariai nepraleistų nei vienos konferencijos.


#1. Įgūdžių ugdymas. Renginiai padės įvaldyti reikalingus įgūdžius tinklinio marketingo versle, kad taptum tikru profesionalu.


#2. Padidėjęs našumas. Nori, kad komanda daugiau parduotų, daugiau komandos narių užregistruotų ir darytų didesnes asmenines apyvartas, tada kviesk juos į konferencijas.


#3. Prisitaikymas prie pokyčių. Verslas nuolatos keičiasi ir progresuoja, atsiranda nauji įrankiai ir sistemos, jei tu nedalyvauji renginiuose, tada apie juos nesužinai ir tavo verslas vystosi lėčiau.


#4. Moralė ir motyvacija. Konferencijos yra bene geriausias būdas "užkrauti savo bateriją" versle. Jei tau trūksta motyvacijos, energijos ir įkvėpimo - pradėk dalyvauti renginiuose ir kaip mat atstatysi energiją.


#5. Komandos dvasia. Nori, kad tavo komanda suformuotų glaudesnius santykius ir labiau padėtų vieni kitiems? Pakviesk juos į kompanijos renginius, kad ten susipažintų ir susidraugautų.


#6. Pasitikėjimas ir pasitenkinimas veikla. Rengniai padidina žmonių pasitikėjimą produktu, kompanija ir industrija. Taip pat renginiai padeda žmonėms atrasti gilesnę prasmę veikloje ir suformuoti viziją, kur jie mato savo ateitį.


#7. Pasidavimo rizikos sumažinimas. Visi versle patiria blogų dienų, savaičių ir mėnesių. Kai esi negatyviose emocijose lengva savimi pradėti abejoti ir nuleisti rankas. Renginiai padeda išlaikyti žmones versle. Ten sutinki kitų žmonių, kurie patyrė tą patį ir atrado būdus kaip su tais iššūkiais susidoroti.


#8. Lyderių vystymas. Renginiuose žmonės priima didelius SPRENDIMUS. Dažnai komandos narys pamatęs žmones ant scenos su dideliais uždarbiais, automobilių rakteliais, kelionių kelelapiais priima sprendimą rimčiau žiūrėti į verslą ir būti ant scenos kitoje konferencijoje.


#9. Susipažįsti su lyderiais iš kitų komandų. Dažnai tu neturi galimybės sutikti ir pasisemti žinių iš kitų komandų lyderių, bet kompanijos konferencijose tu tai gali padaryti. Tai nuostabi galimybė užmegzti labai vertingas draugystes su kitais lyderiais.


#10. Geresnė klientų patirtis. Renginiuose įgysi vertingų žinių apie tavo kompanijos produktus ir jų efektyvumą. Šių žinių dėka galėsi daugiau parduoti ir geriau aptarnauti savo klientus.


#11. Įrankis lyderiui. Renginiai tai įrankis lyderiui, kuris padarys daug darbo už tave. Kuo daugiau savo komandos narių atsivesi į renginį, tuo daugiau uždirbsi versle.


#12. Artimųjų palaikymas. Jei tavęs nepalaiko tavo antra pusė, šeimos nariai ar draugai, pasikviesk juos į kompanijos konferenciją. Čia jie pagaliau supras kodėl tu darai tai ką darai ir pradės tave labiau palaikyti.


P.S. Žemiau prisegu video, kur su Rita detaliai paaiškinam visas šias priežastis, kodėl BŪTINA dalyvauti renginiuose. Iššsisaugok šio video nuoroda ir naudok kaip įrankį, kad pritrauktum daugiau komandos narių į tavo kompanijos konferencijas. Dalinkis šiuo video su komandos nariais, kad jie suprastų, kodėl verta dalyvauti tavo kompanijos konferencijose.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

🔥🔥🔥 {Naujas Kursas} “GYVENIMO TRANSFORMACIJA” liko tik 25 vietos - KURSO KAINA KYLA PIRMADIENĮ! Visa informacija http://gyvenimotransformacija.lt/ 🔥🔥🔥



💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


30 peržiūrų0 komentarų
bottom of page