top of page

Serija #1012 PAPRASTAS, bet ne LENGVAS

Daug tinklinio marketingo atstovų padaro KLAIDĄ kai reklamuoja savo verslą ir kviečia žmones į komandą.


Jie stengiasi parodyti, kad tinklinė rinkodara yra LENGVAS verslas.


TAI NĖRA TIESA!


Tinklinis marketingas yra PAPRASTAS verslas, čia tau nereikia būti pabaigus universitetą, nereikia turėti 10 metų patirties versle, nereikia būti daktaru ar visažistu, nereikia būti miestelio meru su tukstančiais pažįstamų ir didžiulę įtaka, kad galėtum sėkmingai uždirbti versle.


Bet nors verslas ir paprastas, jis nėra lengvas. Jei lengvai būtų galima sukurti 10,000€, 30,000€ ar 50,000€ mėnesines pajamas tinklinio marketingo versle ar nemanai, kad visi tavo pažįstami jau būtų tinklinės rinkodaros milijonieriais?


Kadangi tinklinio marketingo versle NĖRA LENGVA sukurti labai didelę komandą ir didžiules apyvartas, TODĖL ir yra tokia šauni galimybė uždirbti DIDŽIULES pajamas. Būtent todėl, kad nėra lengva, kompanijos yra pasiruošusios sumokėti tokius aukštus atlyginimus lyderiams, kurie sugeba sukurti tokius gerus rezultatus.


Jei mes reklamuodami verslo galimybę sudarome įspūdį, kad tai lengva, tada pritraukiame žmones, kurie nėra pasiruošę sunkiai dirbti ir metą verslą vos pradėję.


Geriau paaiškinti žmogui kiek reikės įdėti darbo, kad jungtūsi tik tie, kurie yra pasiruošę SUMOKĖTI SĖKMĖS KAINĄ.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

🔥🔥🔥 {Naujas Kursas} “GYVENIMO TRANSFORMACIJA” tik 100 vietų! Visa informacija http://gyvenimotransformacija.lt/ 🔥🔥🔥



💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


19 peržiūrų0 komentarų
bottom of page