top of page

Serija #1005 😱 Tinklinis Marketingas - AFERA?! 😱

Yra daug žmonių, kurie norėtų uždirbti papildomai iš namų, kuriuos domina verslas iš telefono, bet jie nedrįsta prisijungti prie tinklinės rinkodaros, nes juos stabdo tam tikri nuogąstavimai ir neramina vieni ar kiti klausimai.


Žemiau noriu pasidalinti dažniausiai pasitaikančius prieštaravimus ir kaip juos neutralizuoti, kad žmogus galėtų priimti sprendimą prisijungti prie tinklinio marketingo verslo.


#1. Kiek man kainuos pradėti tinklinio marketingo versle?


Kur kas mažiau nei tradiciniame versle. Tinklinėje rinkodaroje dažnai gali pradėti vos su 100-200€ už kuriuos sau įsigiji produktą, kad galėtum jį išbandyti, turėtum ką parodyti ir parduoti pirmiesiems klientams.


#2. O jei aš neturiu daug draugų?


Tinklinio marketingo versle tau apskritai nebūtina turėti šeimos, draugų ar pažįstamų, ar juos kviesti į verslą. Tu gali pastatyti didžiulį verslą tik dirbant su nepažįstamais žmonėmis. Jei nebijai susipažinti su naujais žmonėmis tave išmokins kaip turėti nesibaigianti potencialių klientų ir komandos narių šaltinį.


#3. Aš nemoku parduoti.


Tau nereikia būti profesionalia pardavėja. Tinklinėje rinkodaroje svarbiausia naudoti produktus ir juos rekomenduoti kitiems, o jie patys nuspręs ko jiems reikia. Tavo darbas ne būti pardavėju, o statyti vartotojų, pardavėjų ir komandos lyderių tinklą.


#4. Nelabai draugauju su technologijomis.


Mūsų industrijoje sėkmingai darbuojasi lyderiai, kuriems 80+ metų. Šis verslas egzistavo ilgai prieš atsirandant mobiliesiems telefonams, internetui ir socialiniams tinklams. Gausi pilnus mokymus ir po žingsnelį įvaldysi visas technologijas, kurias norėsi.


#5. Labai daug žmonių tai daro.


Taip lygiai taip kaip daug žmonių dirba medicinoje, vairuotojais ir statybininkais, bet visada reikia naujų. Nesvabu kiek žmonių užsiima tinkline rinkodara, visada reikės daugiau.


#6. Nenoriu PRIEVARTAUTI savo pažįstamų.


Mes jokiais būdais neprievartaujame žmonių, mūsų darbas ne įtikinėti žmones kurie nenori pirkti ar jungtis į komandą, mūsų darbas rūšiuoti žmones ir rasti tuos, kurie jau ieško mūsų produkto arba papildomo uždarbio.


#7. Parduotuvėje ar vaistinėje produktai pigesni.


Taip todėl, kad tinklinės rinkodaros kompanijos nori gaminti produktus, kurie yra efektyvūs ir duoda rezultatą. Mes norime, kad žmonės pabandę mūsų produktus gautų tokį gerą rezultatą, kad mūsų produktus rekomenduotų kitiems. Manau ir tau produkto kokybė ir veiksmingumas yra svarbiau nei sutaupyti kelis eurus?


#8. Per daug NEGATYVO apie tinklinį marketingą.


Taip praeityje buvo nemažai neprofesionalių tinklinės rinkodaros atstovų ir kai kurie žmonės liko nusivylę ar užgauti. Negatyvo galima rasti apie betkokią kompanija, žmogų ar tema internete. Kai kurie žmonės specialiai kuria negatyvų turinį, kad pritrauktų kuo daugiau peržiūrų ir iš to uždirbtų pinigų.


#9. Aš bijau save rodyti internete.


Yra daugybė būdų kaip galima dirbti nerodant savęs per kamerą ar kalbant viešai. 80% laiko tinklinio marketingo versle mes turime praleisti asmeniniuose pokalbiuose. O su laiku gali išmokti ir įvaldyti viešąjį kalbėjimą ir video darymą.


#10. Gal čia APGAULĖ? Ar tai legalu?


Tikras tinklinio marketingo verslas yra 100% legalu. Tai tikras verslas su tikrais produktais ir tikrais žmonėmis. Daugelis tinklinio marketingo kompanijų yra oficialiai įregistruotos Lietuvoje ir turi savo atstovybes.

Svarbiausias klausimas: ar vartotum šiuos produktus, net jei tai nebūtų verslas ir iš to negalėtum uždirbti pinigų? Jei atsakymas TAIP reiškias turi gerą legalią ilgaamžę kompaniją su kuria gali sėkmingai dirbti daug metų.


#11. Nenoriu, kad iš manęs kiti uždirbtų.


O kaip manai veikia tavo samdomas darbas, ar manai, kad tavo samdomame darbe iš tavęs neuždirba? Jei tavo darbdavys tau moka 10€ per valandą, tai tikriausiai tavo darbdavys uždirba 20€ ar 30€ per valandą už tavo padaromą darbą. Tave pakvietęs asmuo uždirbs tik tada kai padės tau gauti rezultatą ir uždirbti pinigų.


#12. Skamba per daug gerai, kad būtų tiesa.


Tinklinio marketingo versle tikrai galima uždirbti dešimtis tūkstančių eurų per mėnesį, uždirbti automobilius ir keliones, bet tai reikalauja DAUG darbo. Lengvų pinigų nebūna ir milijonieriais per naktį niekas netampa.


Tikiuosi, kad šie atsakymai į dažnai pasitaikančius nuogąstavimus tau buvo naudingi ir padės susitvarkyti su prieštaravimais ateityje?



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

🔥🔥🔥 {Naujas Kursas} “GYVENIMO TRANSFORMACIJA” tik 100 vietų! Visa informacija http://gyvenimotransformacija.lt/ 🔥🔥🔥



💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page