top of page

Serija #247 Ar tu reklamuoji LĖTĄ SĖKMĘ? 💡

Dažnai lyderiai tinkliniam marketinge mėgsta reklamuoti tik greitą sėkmę. Jie nuolatos skelbia, kaip kažkas per rekordinį laiką pasiekė rezultatą. Tai suprantama, visi norime daugiau žmonių, kurie greitai statytų verslą ir todėl galvojame, kad tokios sėkmės istorijos žmones sumotyvuos, bet...


Kai mes nuolatos skelbiame, kaip kažkas per kelias dienas, savaitę ar mėnesį pasiekė aukštų rezultatų, žmogui, kuris versle jau 6 mėnesius ar metus laiko ir dar nepasiekė labai gerų rezutatų, tokios istorijos labiau DEMOTYVUOJA, nei įkvėpia.


Todėl yra labai naudinga taip pat reklamuoti lėtą sėkmę. Pasidalinti žmonių istorijomis, kurie jau 6 mėnesiai versle ir tik dabar gavo pirmą pardavimą, ar metai verse ir rado pirmą komandos narį. Tokios istorijos įkvėps žmones, kurie juda lėčiau ir suteiks jiems vilties.


O kai reklamuoji greitą sėkmę, verta paminėti to žmogaus istoriją, kokius iššūkius jis nugalėjo ir kiek darbo įdėjo, kad padarytų tokius didelius rezultatus per trumpą laiką.

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

TINKLINIO MARKETINGO SĖKMĖS STOVYKLA


#1 Pamoka: Socialinės medijos išvaizdos pagerinimas. Kaip save efektyviau pateikti socialinėje erdvėje, kad sudominti ir pritraukti žmones savo profiliu/puslapiu.

 

#2 Pamoka: Facebook grupės ir kaip jas naudoti verslo plėtrai. Kaip susikurti grupes, kokias grupes, kokia informaciją į jas dėti, kad pritraukti klientų ir verslo partnerių?

 

#3 Pamoka: Facebook LIVE ir kaip juos daryti profesionaliai ir efektyviai. Kur galima pritaikyti šias gyvas transliacijas, apie ką šnekėti, kaip maksimaliai išnaudoti sukurtus video.

 

#4 Pamoka: PROSPEKTINGAS - kaip pakviesti žmones į verslą, kad jie susidomėtų ir, kad tai būtų dublikuojama komandos. Žingsnis po žingsnio nuo pirmo kontakto iki žmogaus užregistravimo jūsų komandoje.

 

#5 Pamoka: MARKETINGAS - kaip padaryti, kad žmonės ateitų pas jus, o ne jūs jų ieškotumėte? Išmok pritraukti žmones "smalsumo postais" ir turinio kūrimu.

 

#6 Pamoka: Kaip sėkmingai padėti naujam žmogui pradėti versle. Pirmas skambutis su nauju komandos nariu, ką ir kaip sakyti, ko klausti, ką paaiškinti, kad naujas komandos narys pradėtų sėkmingai dirbti + PIRMŲ 7 DIENŲ PLANAS NAUJAM ŽMOGUI!

 

#7 Pamoka: Strategijos NE internetu - kaip efektyviai plėsti klientų bazę ir komandą naudojantis "offline" strategijomis? Kaip užkalbinti žmones, kaip sudominti, kaip sumažinti pasipriešinimą tinkliniui marketingui, kaip pakviesti VYRUS į verslą?

 

#8 Pamoka: Kaip greičiausiai ir lengviausiai plėsti verslą užsienio šalyse? Kaip dirbti su žmonėmis kitose šalyse? 

 

#9 Pamoka: Kaip padaryti, kad komanda darytų DAUGIAU? Strategijos kaip pagerinti žmonių efektyvumą, motyvaciją ir įgūdžius. 

 

#10 Pamoka: Kasdieninis veiksmų planas tinkliniam marketinge. Ką ir kaip daryti kiekvieną dieną versle, kad gautum rezultatus net jei šį verslą darai kaip papildomą veiklą (valandą ar kelias valandas per dieną).

 

Sužinok daugiau apie “Tinklinio Marketingo Sėkmės Stovyklą” čia: https://www.tinklinismarketingas.lt/sekmesstovykla


47 peržiūros0 komentarų
bottom of page