top of page

4 gilūs įsitikinimai pinigų srityje 💶💶💶

Vakar su mano bičiuliu Žygimantu Urbiečiu padarėme LIVE transliaciją apie 4 gilius įsitikinimus pinigų srityje.


Mūsų įsitikinimai gali mums padėti arba gali mums trugdyti.


Ribojantys įsitikinimai užkerta mums kelią į Finansinę Laisvę.


Štai keturi įsitikinimai kuriuos aptarėme video:


#1. Tu turi išdirbti x valandų ir nuo to priklausys tavo atlygis


#2. Geriau žvirblis saujoje, nei briedis girioje


#3. Pinigai turi būti sunkiai uždirbami.


#4. Kuo daugiau pinigų, tuo daugiau problemų


Jei šie įsitikinimai sutampa su tavo dabartiniu požiūriu - labai rekomenduoju peržiūrėti mūsų transliacijos įrašą žemiau.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Knyga "SĖKMĖS KODEKSAS" užsisakyk iš anksto pačia žemiausia kaina čia https://www.sekmeskodeksas.lt/gg


NORITE PEKELTI SAVO FINANSUS, SVEIKATĄ, SAVIRELIZACIJĄ IR SANTYKIUS Į KITĄ LYGMENĮ?

NET 4 GYVENIMO SRITYS IR PALYGINIMAI, KAIP TURTINGIEJI IR VARGŠAI GYVENA SISTEMOJE


Pagal šiuos principus gyvenantys turtingieji sugeba pakelti savo finansus, sveikatą, savirelizaciją ir santykių kokybę į kitą lygmenį Užsisakykite pigiau jau dabar!

Įsigydami knygą dabar gaunate dovanų seminarą, autoriaus autografą ir nemokamą siuntimą į jūsų namus!

Knyga buvo parašyta remiantis dažniausiomis gyvenimiškomis situacijomis, tokiomis, kaip kodėl sistema mums pasakė, kad reikia visur būti geram, kodėl reikia kaupti pinigus, bet jų neivestuoti. Kiekvienas įsigijęs knygą pamatys save, kartais nepatogioje tiesioje. Knygos pagrindinis tikslas parodyti tas situacijas skirtingose gyvenimo srityse ir duoti aiškius jums žingsnius tai keisti.


4 ESMINĖS GYVENIMO SRITYS, KURIOS MUS LYDI KIEKVIENĄ DIENĄ


Ar pastebite, kad turite svajonių ir tikslų, bet kartais nepavyksta jų pasiekti? Klausimas: kodėl?


FINANSŲ SRITIS Sistemoje egzistuoja finansinės pinklės vargšams ir didelės galimybės turtingiesiems. Jų nežinodami papuolame į nenutrūkstantį žiurkių ratą, kuriame patyriame nuolatinį pinigų trūkumą, ilgas valandas darbe ir trumpas atostogas su šeima.


SVEIKATOS SRITIS Technologijos daro pažangą ir su kiekvienais metais vis mažiau judame ir daugiau praleidžiame ant ratukų (paspirtukai, mašinos, el. dviračiai). Ar tai atsitiktinumas? Nuolatiniai mėlinieji ekranai neleidžiantys kokybiškai pailsėti arba greitai paruošiantis maistas vos per kelias minutes atimantys tikruosius skonius iš mūsų skonių receptorių. Ar tai irgi atsitiktinumas?


SANTYKIŲ SRITIS Nuolatinis savo tiesų rodymas, žeminimas, egoizmas, noras įskaudinti. Ar girdėti jums tai dalykai? Ar galime iš tikrųjų sukurti sėkmingą gyvenimą šeimoje stovėdami aukščiau už savo partnerį? Ar tik vienintelis savo silpnumo rodymas yra įžeidinėjimas ir žeminimas savo mylimojo? Ar tai irgi atsitiktinumas?


SAVIRELIZACIJOS SRITIS Ar viską mokų, man nereikia skaityti ir domėtis naujais dalykais, aš visur turiu būti geras. Sistema mums nuo pat pirmos dienos kai tik žengiame į mokyklą bando iš mūsų paversti mažai galvojančias asmenybes, bet puikiai atliekančias paskirtas užduotis. Mažiau galvoji - mažiau ir gauni. Mažiau užduodi klausimų, geresnis esi (sistemos akimis). Ar tai tiesa?


Knygoje papasakosiu jums, kaip sistema beveik ant kiekvieno kampo nuo mažų dienų mus programavo šioje 4 srityse ir gausite pavyzdžių, kaip pasaulio elitas eliminavo klaidingas tiesas ir susikūrė iš tiesų įspūdingą gyvenimą.


Nereikia būto talentingu ar turėti super galių, kad gyventumėte pilnavertišką ir gausos pilną gyvenimą. Duosiu jums tikslingus patarimus ką kiekvieną dieną daryti, kad jūsų gyvenimas iš tiesų keistųsi.


KAM SKIRTAS SĖKMĖS KODEKSAS?


Tiems, kurie ieško savęs, bet niekaip savęs ir neatranda; Tiems, kurie nori uždirbti daugiau pinigų, bet niekaip neišeina; Tiems, kurie nori nugyventi sveiką ir laimingą gyvenimą; Tiems, kurie nori nugyventi įdomų ir pilną nuotykių gyvenimą; Tiems, kurie nori turėti darnius santykius su šeima ir antrąją puse; Tiems, kurie nori realizuoti savo potencialą, o ne jį prašvaistyti;


Apie autoriu: Pirmoje vietoje - ŽMOGUS, toliau marketologas, naujų veiklų tyrinėtojas, keliautojas, asmeninio augimo asas ir dabar "Sėkmės kodeksas" knygos autorius.

Nuo 2018 metų dirbęs su asmeninio tobulėjimo mokytojais jų užnuguryje ir padėjęs jiems parduoti +30,000 mokymų vienetų. (prisidėjo teigiamai prie tokio kiekio žmonių gyvenimų).


Apkeliavęs daugiau nei 30 šalių ir ištyrinėjęs beveik visą Europą ir įgavęs įvairių šalių mentaliteto skirtumus suprato, kad nors ir mūsų visų tautybės, kultūros, papročiai yra skirtingi visi mes susidūriame su panašiomis problemomis, kurias galimybe išspręsti ir gyventi subalansuotą ir pilną gausos gyvenimą.


Taip pat per visą karjerą Urbiečiui pavyko pakalbinti daugiau nei 200 skirtingų Lietuvos talentų ir suprasti kas kiekvienam iš jų padėjo pasiekti aukštumas jų srityse.

SU KNYGA GAUNATE BONUSŲ VERTŲ NET 193€


Knyga "SĖKMĖS KODEKSAS" užsisakyk iš anksto pačia žemiausia kaina čia https://www.sekmeskodeksas.lt/gg

94 peržiūros0 komentarų
bottom of page