top of page

25 priežastys pradėti tinklinio marketingo verslą

Tinklinis marketingas (arba tinklinė rinkodara) yra nuostabus būdas žmonėms užsidirbti papildomai, dirbant laisvu laiku iš namų, naudojantis telefonu ar kompiuteriu.


Yra daug tinklinio marketingo kritikų, kurie vis dar galvoja, kad tai yra apgaulė ir nesąžininga veikla. Daugelis iš jų nėra gerai susipažinę su tinklinės rinkodaros industrija ir susidarę nuomonę iš nuogirdų ir kitų žmonių pasakojimų. Tie kas patys nėra bandę šio verslo modelio, dažnai kritikuoja šią profesiją, nes pilnai nesupranta jos ir kokią naudą ji atneša žmonėms.


Žemiau pasidalinsiu su tavimi 25 priežastis, kodėl verta pradėti kurti savo verslą tinklinio marketingo industrijoje:


#1 Piežastis: Aukštos kokybės produktai ir aptarnavimas


Tinklinės rinkodaros kompanijos nesireklamuoja per televiziją, radiją ar spaudą, šių produktų nėra prekybos centruose, todėl jos priklauso nuo rekomendacijos. Kai žmogus išbando produktą ir gauną gerą rezultatą, tada rekomenduoja jį savo draugams, jie rekomenduoja savo draugams ir tt.


Jei produktas būtų prastos kokybės, žmonės jo nerekomenduotų ir verslas negalėtų augti ir išsilaikyti. Todėl tinklinio marketingo kompanijos investuoja į aukštesnės kokybės ingridientus ir jų įdeda daugiau, kad produktas būtų efektyvus ir duotų klientui naudą.


Todėl neretai produktai iš tinklinės rinkodaros gali kainuoti brangiau, nei produktai parduodami parduotuvėse.


Taip pat kai perki iš tinklinio marketingo atstovo, tu perki iš žmogaus, o ne iš korporacijos. Todėl gausi geresnį kliento aptarnavimą, tau paaiškins kaip naudoti produktą ir gauti didžiausią naudą, o iškilus problemai asmeniškai pakonsultuos ir padės išspręsti.


#2 Piežastis: Nereikia kvalifikacijų


Prisijungiant prie tinklinės rinkodaros niekas nežiūri į tavo CV. Čia nesvarbu ar tu pabaigusi tris aukštuosius ar nepabaigęs 9-tos klasės. Pradėti kurti savo verslą tinkliniame marketinge tau nereikia turėti žinių ar patirties, nes tave visko išmokina pažingsniui prisijungus prie kompanijos.


#3 Piežastis: Pozityvi aplinka ir bendraminčiai


Dažnai girdime iš žmonių, kurie dirba samdomus darbus, kad jiems nepatinka jų kolegos arba viršininkas, arba pati darbo aplinka yra slogi.


Tinklinės rinkodaros versle tu apsupi save pozityviais žmonėmis ir energinga atmosfera. Kartais tinklinio marketingo kritikai vadina šį verslą "sekta", nes šios industrijos atstovai tokie pozityvūs ir renginiai tokie kupini energijos ir entuziazmo.


Taip pat statant savo komandą tu pati/pats renkiesi ką pakviesti į savo komandą, todėl gali dirbti su žmonėmis, kurie tau patinka ir kuriuos tu mėgsti. Tu kuri savo bendruomenę ir bendraminčių ratą, su kuriais gali ne tik dirbti kartu, bet ir keliauti, mokytis ir švęsti.


#4 Piežastis: Lanksčios darbo valandos


Šiame versle tu kontroliuoji savo darbo valandas. Gali dirbti ryte, vakare, naktį, savaitgaliais ir tt. Gali savo verslą susidėlioti aplink savo darbą, studijas ir šeimos įsipareigojimus.


Tu kontroliuoji kiek valandų įdėti į savo veiklą. Kuo daugiau laiko investuoji, tuo didesnis rezultatas. Jei nori palengva statyti verslą puiku, jei nori intensyviai ir greitai kurti verslą - taip pat šaunu!


#5 Piežastis: Darbo stabilumas


Kartais tinklinės rinkodaros kritikai sako, kad toks pajamų šaltinis yra nestabilus, nes vieną mėnesį gali parduoti, o kitą ne, samdomam darbe kita vertus, tu turi stabilų atlyginimą. BET... Tavo arbo vieta ir darbo valandos priklauso nuo tavo viršininko ar kompanijos savininko. Tave gali betkada atleisti ar pakeisti kitu žmogumi.


Versle iš kitos pusės tu sukuri savo darbo vietą, todėl niekas tavęs negali atleisti iš darbo. Sukurus klientų bazę ir komandą tu susikuri stabilias ir reguliarias pajamas.


#6 Piežastis: Žema starto kaina, išlaikymas ir rizika.


Palyginus kiek kainuoja startuoti tinklinio marketingo versle su tradiciniu verslu kaina yra labai žema. Dažniausiai kainuos šimtą ar kelis šimtus eurų pradėti tinlinėje rinkodaroje, nes reikės įsigyti produktų paketą startui. Tradiciniame versle dažniausiai reikia dešimčių ar net šimtų tūkstančių investicijos. Net ir samdomame darbe, jei turime 4-9 metus mokintis universitete, kad gautume tą darbą, tai yra labai didelė piniginė ir laiko investicija.


Kadangi verslą statome internetu naudodami telefoną ar kompiuterį, verslo išlaikymo kaštai yra labai maži palyginus su tradiciniu verslu.


Galiausiai yra labai maža rizika, čia tau nereikia imti paskolų ar užstatyti namus, kad pradėtum savo verslą. Net jei tu nuspręsi, kad šis verslas ne tau, tu būsi tik įsigijusi (-ęs) produktų, kuriuos galėsi suvartoti pati/pats, o kartais net gali gražinti produktus atgal į kompaniją ir gauti pinigų gražinimą.


#7 Piežastis: Neribotas uždarbio potencialas


Tinklinio marketingo versle nėra ribų kiek tu gali uždirbti. Samdomame darbe dažniausiai mūsų uždarbis yra limituotas, kartais galime padaryti šiek tiek viršvalandžių, bet tai dažniausiai nebus labai reikšmingas pokytis tavo pajamose.


Samdomame darbe dažniausiai kalba eina apie "SUDĖTĮ", t.y. "kaip galėčiau papildomai uždirbti kelis šimtus eurų". Versle kalba eina apie "DAUGYBĄ", t.y. "kaip galėčiau padvigubinti, patrigubinti ar padauginti iš dešimt savo uždarbį".


Svarbus žodis yra "POTENCIALAS", tai ne garantija, kad uždirbsi labai didelias pajamas. Tavo pajamos priklausys tik nuo tavęs ir tavo sukurtų rezultatų. Niekas negali uždirbti pinigų už tave, tai tavo atsakomybė. Nesvarbu kokia gera tavo kompanija, produktas ir palaikymas, jei tu nedarysi veiksmų - rezultato ir pajamų nebus.


#8 Piežastis: Darbas iš namų/telefono


Tinklinėje rinkodaroje tu turi pilną geografinę laisvę. Gali dirbti iš namų, iš atostogų, iš sodybos ar kur bebūtum. Tu nesi pririšta (-as) prie vienos vietos, tau nereikia kiekvieną dieną važiuoti į darbą per kamščius ir leisti pinigų ant viešojo transporto ar kuro.


#9 Piežastis: Mokymai, pagalba ir sistemos


Prisijungus prie tinklinio marketingo verslo tu gauni pilnus mokymus kaip statyti verslą, parduoti produktus, kurti komandą ir tt. Taip pat gauni lyderio palaikymą ir pagalbą iškilus problemoms. Tinklinės rinkodaros verslas tai "verslas dėžėje", tai sukurta ir patikrinta sistema, kurios dėka tūkstančiai žmonių gauna rezultatus ir tau tereikia pasinaudoti ta sistema ir sekti instrukcijas pažingsniui.


#10 Piežastis: Pašaukimas ir tikslai


Daugelis žmonių dirbančių samdomą darba nejaučia, kad tas darbas būtų jų pašaukimas ir padėtų jiems realizuoti savo pilną potencialą, dažniausiai jie dirba darba tiesiog tam, kad apmokėtų sąskaitas ir pragyventų.


Tinklinio marketingo versle, kita vertus, žmonės dažnai realizuoja save ir jaučia, kad daro kažką prasmingo ir reikšmingo.


Versle dažnai žmonės išmoksta užsibrėžti tikslų ir jų siekti. Planuoti savo laiką ir ateitį.


#11 Piežastis: Saviugda ir pasitikėjimas savimi


Kažkas yra pasakęs, kad tinklinis marketingas yra saviugdos kursas užmaskuotas kaip verslas. Vienas iš svarbiausių faktorių tavo verslo augimui yra kai tu augi kaip žmogus. Versle dažnai matome kaip žmonės pražysta, tampa labiau savimi pasitikintys, ištobulina savo bendravimo ir viešojo kalbėjimo įgūdžius.


#12 Piežastis: Pasyvios pajamos


Kai dirbame samdomą darbą mes uždirbame "aktyvias pajamas", t.y. padarai darbą šį mėnesį, gauni algą šį mėnesį ir viskas. Jei rytoj neisi į darbą daugiau nieko neuždirbsi. Tinklinės rinkodaros versle mes uždirbame "pasyvias pajamas", t.y. padarome darbą vieną kartą ir už tą darbą uždirbame daug metų. Aš pradėjau tiklinio marketingo versle prieš 12 metų ir pakviečiau keletą žmonių, kurie pradėjo naudoti produktus ir kurti verslą, ir šiandien po 12 metų aš vis dar uždirbu už tą padarytą darbą, nes tie žmonės vis dar naudoja produktus šiandien.


#13 Piežastis: Palikimas


Jei tu šiandien numirtum, tavo darbdavys nustotų pervedinėti algą iš karto, bet verslą mes galime palikti savo šeimai ir net jei mūsų nebebus, mūsų šeima ir toliau gaus uždarbį iš mūsų tinklinio marketingo kompanijos už mūsų nsukurtą komandą ir klientų bazę. Taip pat paliekame savo veikams, šeimai ir aplinkiniams savo idėjas ir filosofiją, perduodame žinias, kurias sukaupėme per saviugdą ir asmeninį tobulėjimą.


#14 Piežastis: Socialinės medijos monetizavimas


Daugelis žmonių, kurie dirba samdomą darba naudoja socialinę medija tik pramogai ir dažniausiai jų socialinė medija jiems kainuoja pinigigu, o ne uždirba. Tinklinės rinkodaros versle mes galime paversti savo socialinę mediją į pinigų generavimo mašiną ir telefoną į bankomatą. Socialinė medija tampa įrankiu, kuris mus gali kiekvieną dieną uždirbti pelną, ją panaudojant klientų paieškai ir komandos narių paieškai, galime reklamuotis nemokamai ir protraukti auditoriją.


#15 Piežastis: Nėra darbuotojų, sandėlių, buhalterijos ir tt.


Tinklinio marketingo versle kompanija pasirūpina viskuo: klientų aptarnavimo skyriumi, sandėliu, produktų siuntimu, atlyginimų išmokėjimu, produkto gamyba ir inovacija ir tt. Tradiciniame versle visą tai turėtum daryti pats/pati.


#16 Piežastis: Mokesčių lengavtos


Priklausomai nuo šalies, kurioje gyveni užsiimant smulkiu verslu gali sutaupyti nemažai pinigų mokesčiams ir nurašyti daug savo išlaidų kaip verslo išlaidas.


#17 Piežastis: Pagalba kitiems


Vienas šauniausių dalykų apie tiklinę rinkodarą yra tai, kad tu padedi sau padėdama (-as) kitiems. Kuo daugiau žmonių pradedi išspręsti problemas su savo produktu ir verslo galimybe, tuo daugiau pasieki ir uždirbi tu. Kuo aukštesnį lygį ir pajamas nori pasiekti, tuo daugiau žmonių savo komandoje turi padėti pasiekti aukštesnius lygius ir pajamas.


#18 Piežastis: Galimybė dirbti su antra puse ir vaikais


Kadangi tinklinio marketingo verslas tai verslas iš namų, tu gali praleisti daugiau laiko su savo šeima, galite kartu statyti komandą su antra puse, keliauti į renginius su vaikais ir mėgautis vieni kitų kompanija tuo pačiu metu uždirbant pinigus. Galite užsibrėžti bendrus tikslus ir motyvuoti vieni kitus.


#19 Piežastis: Gyvenimo balansas


Dirbant sau tu gali sukurti geresnį darbo-gyvenimo balansą. Tau nereikia praleisti didumos laiko atskirtai (-am) nuo šeimos ir mokėti kitiems žmonėms, kad augintų tavo vaikus. Tu gali su šeima papusryčiauti, tu gali su šeima pavakarieniauti. Tu kontroliuoji kada dirbi ir kada pasiimi išeiginę. Žinoma jei nieko nedarysi nieko ir neuždirbsi, todėl vistiek turėsi susidėlioti savo laiką, kad spėtum padaryti darbus, bet tu kontroliuoji ta procesą ir planuoji savo laiką pagal save.


#20 Piežastis: Lygios galimybės


Tinklinio marketingo verslui nesvarbu ar tu jaunas ar senas, ar moteris ar vyras, ar pabaigęs aukštąjį ar nebaigęs 9 klasių, ar turi daug patirties ar neturi patirties visai, ar tu vieniša mama ar neigalus žmogus - VISI turi lygias teises ir tas pačias galimybes. Čia nėra viršininko, kuris nuspręstu ar pakels tave pareigose ar ne, ar duos tau darbo valandų ar ne.


#21 Piežastis: Svertai


Pasaulyje yra du svertai: kitų žmonių laikas ir kitų žmonių pinigai. Jei dirbi samdomą darbą, tavo darbdavys naudoja tavo laiką, jį perka didmenine kaina ir parduoda mažmenine kaina. Jei tau darbdavys moka 10€ už valandą, jis uždirba 15€ ar 20€ ir skirtumą pasilieka sau. Paprastas samdomas darbuotojas neturi jokių svertų ir uždirba tik už savo atidirbtas valandas.


Tinklinio marketingo versle, kai pradedi dtatyti komandą tu naudojiesi svertu taip pat. Tu pradedi uždirbti ne tik už tavo asmeniškai padaromus veiksmus, bet už visos tavo komandos padaromus veiksmus.


#22 Piežastis: Tarptautinis verslas


Daugelis tinklinės rinkodaros kompanijų tau duoda galimybę statyti verslą ne tik savo mieste ar šalyje, bet po visą pasaulį. Tu gali rasti komandos narius skirtingose šalyse, net jei kalbi tik lietuvių kalba, nes lietuvių yra visur ir tokiu būdu tavo verslas gali smarkiai išsiplėsti. Jei kalbi ir užsienio kalbomis, tada gali užkariauti dar daugiau šalių ir regionų. Socialinės medijos pagalba mes galime rasti žmones iš visų pasaulio kampelių ir pasidalinti su jais savo verslo galimybe.


#23 Piežastis: Asmeninis brendas


Tinklinio marketingo versle tu pozicionuoji save kaip verslininką ir žmogų, pas kurį kiti ateina išspręsti tam tikras problemas. Nors tu ir parduodi savo kompanijos produktą ir verslo galimybę, tu tampi prekinis ženklas, kurį žmonės žino ir pasitiki. Tai tau gali atverti labai daug galimybių.


#24 Piežastis: Bonusai: automobilis, kelionės ir tt.


Priedo prie labai gero uždarbio tinklinio marketingo versle, tu gali taip pat užsidirbti automobilio bonusą, kur kompanija išmokinėja naujutėlaičio automobilio lizingą tau. Taip pat gali uždirbti keliones, kurias padengia kompanija savo lėšomis. Būna ir kitų prizų ir piniginių premijų, kurias galima uždirbti priedo prie savo komisinių.


#25 Piežastis: Įgūdžiai visam gyvenimui ir kuri kažką sau


Įgūdžiai ir žinios, kurias įgysi tinklinės rinkodaros versle tau tarnaus ne tik versle, bet ir asmeniniame gyvenime ir kituose projektuose. Čia tu kuri savo geresnę versiją ir kuri verslą sau, o ne kažkam kitam.


Jei norėtum uždirbti papildomas pajamas iš namų telefonu arba domiesi verslo idėjomis susisiek su manimi:


Gediminas Grinevičius

+447737647668 (Telefonas, Whatsapp, Viber, Telegram)

gediminas_grinevicius@yahoo.com

https://www.facebook.com/gediminas.grinevicius

https://www.tinklinismarketingas.lt/




Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kad patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page