top of page

Serija698 Mokinu, nes pats noriu IŠMOKTI? 🤔

Neretai kai mokinu tinklinio marketingo atstovus apie video ir live transliacijų darymą, jie jaudinasi, kad nėra savo srities EKSPERTAIS.


Sako "Gediminai, kaip aš galiu mokinti kitus je pati dar visko nežinau?" arba "O ką aš darysiu jei transliacijos metu žmonės užduos klausimą į kurį nežinosiu atsakymo?".


Čia yra vienas didžiausių STABDŽIŲ, kuris neleidžia daugeliui pradėti reguliariai daryti video.


Prieš porą dienų žiūrėjau video mokymą su viena sėkmingiausių tinklinio marketingo lyderių uždirbančių virš milijono dolerių per metus tinklinio marketingo versle. Žinai ką ji pasakė?


"Kai pradėjau tinklinio marketingo versle nusprendžiau daryti video transliacijas ir dalintis patarimais apie verslo statymą, nes pati NEMOKĖJAU statyti verslo!"


Ką???


Kodėl ji dalintūsi patarimais jei pati nemoka?


Todėl, kad norėdama išmokinti kitus, ji visų pirma turėjo pati mokintis ir suprasti tai ką mokinasi. Kai turi kažkam paaiškinti, tada pats geriau supranti tą dalyką.


Būtent todėl tau nereikia būti ekspertu, kad pradėtum. Tau nereikia visko žinoti. Net jei užduos klausimą į kurį nežinai atsakymo - SUPER! Bus progra išsiaiškinti, rasti atsakymą ir tada padaryti kitą video su atsakymu į tą klausimą.


Tu gali daryti video apie sveikatą, svotio metimą, plaukus, odą, verslą, saviugdą ar kitas tau patinkančias temas, kurios yra susijusios su tavo produktu arba verslo galimybe.


Mano patarimas - TIESIOG PRADĖK DABAR. Už metų nuo dabar norėsi, kad butum pradėjusi (-ęs) dabar.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 


„Tą minutę, kai susitaikai su mažiau nei nusipelnei, gauni dar mažiau, nei tai, su kuo susitaikei”,-      Maureen Dowd


 🤔Ar žinojai, kad daugelis žmonių versle niekada neįvaldo derybų meno ir neišmoksta pasiekti sau ir kitiems naudingo sandorio?


Dabar tu gali!🙏 Išmok pasiekti to, ko nori ir gauti tai, ko esi verta (-as) iš darbdavių, kolegų ir verslo partnerių.


“SANDORIO KODAS” - PRAKTINIS KURSAS NORINTIEMS GEBĖTI LENGVAI SUDARYTI SANDORIUS


 📌 (Sandorio Kodas yra įrašytas kursas, įsigijus iš karto gausite prieigą prie visų pamokų ir jos jums liks visam laikui)


*******************

Ar Tau kada nors gyvenime teko atsidurti bent vienoje iš šių situacijų?


✔️Dažnai UŽSTRINGI vesdama (-as) derybas su potencialiais klientais ar verslo partneriais


 ✔️Tave lengvai IŠMUŠA IŠ VĖŽIŲ potencialūs klientai/verslo partneriai arba žmonės SOCIALINIUOSE tinkluose, nes tau trūksta UŽTIKRINTUMO ir PASITIKĖJIMO SAVIMI


 ✔️Pasirašai žmogų į KOMANDĄ, bet jis/ji net nepradeda nieko daryti, nes nesutarei su juo, ką ir kaip darysite


 ✔️Nepavyksta baigti pokalbio sėkmingu PARDAVIMU arba REGISTRACIJA į komandą


 ✔️Labai stengiesi bendraudama (-as) su žmonėmis, bet vistiek nesugebi gauti norimo rezultato iš tų žmonių


 ✔️Nepaisant visų pastangų, negauni to, KO NORI iš darbdavių, pardavėjų, pirkėjų, komandos, lyderių ir verslo partnerių


 ✔️Bendraujant su žmonėmis, tau dažnai nepavyksta pasiekti KONKRETAUS SUSITARIMO


 ✔️Sunku susitvarkyti su PRIEŠTARAVIMAIS ir tu nežinai, ką atsakyti žmonėms, kurie užduoda SUDĖTINGUS ARBA NEPATOGIUS KLAUSIMUS


 ✔️Kai kyla KONFLIKTAI komandoje, nežinai, kaip juos EFEKTYVIAI išspręsti


 Jeigu atsakei bent vieną “taip”, vadinasi SULĖTINI kelionę link norimų rezultatų tavo tinklinės rinkodaros versle!


 📍TODĖL KAD:


🔹Vedant DERYBAS su potencialiais klientais ir verslo partneriais neteisingai, gali juos atbaidyti ir prarasti tai, ką norėjai gauti iš sandorio


 🔹Nesprendžiant konfliktų komandoje, gali greitai prarasti komandos narius, kurie nenori būti atšiaurioje ATMOSFEROJE


 🔹Jei nežinosi, kaip susidoroti su prieštaravimais ir neišmokinsi savo KOMANDOS narių, kaip tai daryti, prarasi žmones, kurie galėjo iš tavęs pirkti ar prisijungti prie tavo komandos.


😞Dažnas tinklinio marketingo atstovas, nuolatos negaudamas rezultatų DERYBOSE su žmonėmis, nuleidžia rankas ir meta verslą... NELEISK, KAD TAI BŪTUM TU!


🔥Neprarask savo GALIMYBĖS sukurti efektyvų, pelningą ir malonų verslą.


Savo laiku kiti jau sugebėjo pasiekti aukščiausių rezultatų - dabar atėjo TAVO LAIKAS!


Sužinok ką daryti, kai žmonės:


🔸Bando parduoti tau brangiau

🔸Stengiasi nupirkti iš tavęs pigiau

🔸Prisijungia prie tavo komandos ir nieko nedaro

🔸Bando kontroliuoti derybų procesą

🔸Kelia konfliktus tavo komandoje

🔸Užduoda tau sunkius klausimus ir prieštaravimus

🔸Nevertina tavęs, tavo produkto arba tavo kompanijos.

 

Kaip šis kursas tau padės?


👉Padidinsi pasitikėjimą savimi ir užtikrintai kalbėsi su žmonėmis apie savo produktą, kompaniją ir tinklinio marketingo industriją


👉Išmoksi efektyviai vesti derybas su potencialiais ir esamais klientais bei komandos nariais. Pasieksi abipusiai naudingo sandorio greičiau ir dažniau


👉Sužinosi veiksmingas konfliktų sprendimo strategijas. Sutaupysi laiką ir energiją, žinant, ką reikia sakyti ir kaip elgtis konfliktinėse situacijose, todėl išsaugosi daugiau žmonių savo versle


👉Išmoksi galingų atsakymų, efektyviai neutralizuojančių dažniausiai pasitaikančius prieštaravimus ir klausimus, kuriuos žmonės užduoda apie produktą ir verslo galimybę. Daugiau pokalbių pasibaigs pirkimu ir pasirašymu į komandą


👉Sužinosi, kaip skaityti žmonių kūno kalbą. Galėsi geriau suprasi, kaip elgtis ir bendrauti su potencialiais klientais bei verslo partneriais, naudojant efektyvius žodžius. Taip išvengsi nesusipratimų savo versle, o žmonės tavimi labiau pasitikės


👉Išmoksi patraukti žmonių dėmesį ir daryti jiems įtaką. Formuosi kitų žmonių nuomonę ir elgesį. Turėsi mažiau ginčų ir daugiau norimų rezultatų verslę. Tapsi įtakingesniu lyderiu (-re).

 

Kursas “Sandorio kodas” susideda iš 6 labai svarbių pamokų:

 

Pamoka #1: Nesustabdomas užtikrintumas - kaip ugdyti pasitikėjimą savimi, kuris padės tau parodyti potencialiems pirkėjams ir komandos nariams, kad verta su tavimi turėti reikalų.


Nustok abejoti savimi, savo produkto kokybe ir verslo galimybe. Tapk stipri (-us), kai bendrauji su pirkėjais ir verslo partneriais, spinduliuok pasitikėjimą.


Pamoka #2: Derybų formulė - derybų strategijos, kurios padeda pasiekti tikslą.


Kaip sumažinti PASIPRIEŠINIMĄ derybų metu ir padidinti NORĄ pirkti bei prisijungti prie komandos. Sužinok, ką naudoja profesionalūs derybininkai ir kaip tai pritaikyti tavo tinklinio marketingo versle.


Pamoka #3: Sandorio strategijos - kaip SĖKMINGAI užbaigti derybas ir daryti įtaką derybų dalyviams.


Sandorio principai, kurie tau padės gauti geriausius rezultatus versle ir asmeniniame gyvenime. Kaip rasti bendrą kalbą su žmonėmis, jiems duoti, ko jie nori ir gauti tai, ko nori tu?


Pamoka #4: Konfliktų sprendimas - kaip efektyviai spręsti asmeninius ir komandinius nesutarimus.


Žingsniai, kurie padeda rasti bendrus interesus, išaiškinti nesutarimus ir išspręsti ginčus. Strategijos, kurias naudoja profesionalūs derybininkai sutaikyti priešingas puses ir rasti kompromisus versle bei gyvenime.


Pamoka #5: Prieštaravimų neutralizavimas - kokie yra dažniausiai pasitaikomi prieštaravimai ir kaip į juos efektyviai atsakyti?


Tapk nesustabdoma (-as) prieštaravimų gliaudytoja (-as). Išmok atsakyti į sunkius klausimus apie produktus, verslo galimybę ir tinklinio marketingo industriją, kad niekas tavęs negalėtų išmušti iš vėžių versle


Pamoka #6: Kūno kalbos šifravimas ir paslėpta žodžių prasmė - kaip suprasti, ką žmonės iš tikrųjų nori pasakyti, stebint jų kūno kalbą ir atkreipiant dėmesį į žodžius, kuriuos jie pasirenka.


🖌Visos pamokos yra uždaroje Facebook grupėje skirtoje šio kurso dalyviams. Visų pamokų įrašai liks kurso dalyviams VISAM LAIKUI.


 PRIIMK SPENDIMĄ DABAR:


💥Tapk stipriu tinklinės rinkodaros atstovu ir ambasadoriumi


💥Nustok bijoti pokalbių su potencialiais klientais ir komandos nariais ir būk užtikrinta (-as), žinant, ką ir kada reikia sakyti


💥Pasitikėk savimi labiau, turėdama (-as) arsenalą įrankių, kurie padeda derėtis, siekiant sandorių


💥Pasitelk efektyvias strategijas bei pašalink nežinomybę ir “galvos skausmą” dėl konfliktinių situacijų  


💥Spinduliuok pasitikėjimą savimi ir užtikrintumą, bendraudama (-as) su “sudėtingais” žmonėmis


 💥Skaityk žmones kaip knygą ir perprask užslėptą prasmę jų žodžiuose


 💥Nusipelnyk savo komandos narių ir lyderių pagarbos, būk autoritetas savo kompanijoje ir industrijoje.

 

Šios žinios tau padės parduoti daugiau, išauginti savo stiprią komandą, gauti geresnį rezultatą perkant ir parduodant, padidinti komandos narių efektyvumą.


Uždirbk daugiau, sutaupyk pinigų, jauskis labiau užtikrinta (-as), mėgaukis procesu…


Net jei dabar tau nesiseka vesti derybas, tu gali įvaldyti šiuos įgūdžius. Net jei šiuo metu tavo bendravimo gebėjimai nėra 100% efektyvūs ir retai pavyksta pasiekti norimo sandorio, tu gali tapti efektyviu tinklinio marketingo lyderiu ir pasiekti geidžiamas pajamas bei rezultatus. Tau tereikia TEISINGŲ ĮRANKIŲ, kuriuos tau suteiks šis kursas internetu.


Kodėl Gedimino kursai?


Paskutinius 11 metų praleidau plėtodamas tinklinio marketingo verslą ir padėdamas kitiems gauti geresnius rezultatus.


Šiame kurse pasidalinsiu diduma to, ką išmokau apie DERYBAS ir SANDORIUS, PRIEŠTARAVIMUS, UŽTIKRINTUMĄ, KONFLIKTŲ SPRENDIMĄ ir neverbalinė komunikaciją.


Išleidau daug laiko ir pinigų, mokydamasis pas šių sričių ekspertus. Išmokti įgūdžiai po to labai pasitarnavo versle, todėl noriu ir su tavimi jais pasidalinti.


Esu praktikas - suburiau tinklinio marketingo komandą, kurioje yra tūkstančiai žmonių. Ir jau tūkstančiai žmonių įsigijo mano organizuotas tinklinio marketingo verslo mokymų programas.


Nuolatos bendrauju ir seku TOP tinklinio marketingo lyderius bei sėkmingus verslininkus iš įvairių kompanijų, kad suprasčiau, kas veikia rinkoje ir duoda rezultatus tinklinio marketingo profesionalams.

 

🔥Kurso internetu SANDORIO KODAS kaina tik 50€.


Gali sumokėti naudojant PAYPAL: gediminas_grinevicius@yahoo.com


Arba BANKO PAVEDIMU:

Lietuvoje:

Gediminas Grinevičius

LT717300010141717039

Swedbank

 

Anglijoje:

Tinklinis Marketingas LTD


Account: 56827363


Sort Code: 30-98-97

LLOYDS BANK

 

Kai sumokėsi, atsiųsk man apmokėjimo nuotrauką ir savo elektroninio pašto adresą į mano Facebook www.facebook.com/gediminas.grinevicius ir pasiprašyk, kad pridėčiau tave prie kurso internetu “SANDORIO KODAS" grupės.

Jei turi klausimų, rašyk man - su malonumu atsakysiu. 🙏Iki pasimatymo kurso viduje!

 

👉Sužinok daugiau čia: http://sandoriokodas.lt/

 

🔥🎁BONUSAI

 

Bonus #1: Video mokymas - “Kaip padidinti PASITIKĖJIMĄ savimi?”

 

BONUS #2: Video mokymas - “3 žingsniai link sėkmingos DUBLIKACIJOS tinklinio marketingo versle”

 

Bonus #3: Video mokymas - “KASDIENINIS VEIKSMŲ PLANAS sėkmingam tinklinio marketingo verslui”

 

Bonus #4: Video mokymas - “Efektyvus RYŠIO PALAIKYMAS tinklinės rinkodaros versle”

 

Bonus #5: Gyvas Zoom grupinis skambutis - “Klausimai ir atsakymai su Gediminu Grinevičiumi apie tinklinio marketingo PASLAPTIS”

 

Bonus #6: SIURPRIZAS! (tau tikrai patiks :)))

 

🤝GARANTIJA

Pinigų grąžinimo garantija! Jei peržiūrėjus visas 6 pamokas ir 6 bonusus nuspręsi, kad negavai pakankamai naudos - grąžinsime sumokėtus pinigus. Neturi ką prarasti!

 

Nedelsk ir prisijunk dabar! Nepraleisk savo šanso patobulinti įgūdžius ir pagerinti rezultatus!


📌Ką tu gauni?


➵6 gyvų PAMOKŲ kursas

➵6 labai vertingi BONUSAI

➵KLAUSIMŲ ir ATSAKYMŲ sesija po kiekvienos pamokos

➵ĮRAŠAI visam gyvenimui

➵Privati BENDRUOMENĖ uždaroje Facebook grupėje tik kurso dalyviams

 

✔️P.S.

Daugelis galvoja, kad gerais derybininkais gimstama ir žmonės natūraliai moka efektyviai pasiekti sandorio. Tai NETIESA!


Tie, kurie gauna nepaprastai gerus rezultatus versle, šiuos įgūdžius ištobulino skaitydami knygas, dalyvaudami seminaruose, klausydami audio programų ir samdydami mentorius.


Dabar tu turi tokią pačią galimybę visą šią informaciją gauti VIENOJE VIETOJE, pateiktą suprantamai ir aiškiai. Tau nereikia daryti visų KLAIDŲ ir patirti visų NESĖKMIŲ - tu gali pasimokyti iš svetimų klaidų ir sutaupyti daug laiko bei pastangų šio kurso dėka.


Pagalvok, ar tau bus maloniau auginti tinklinio marketingo verslą, kai: galėsi laisvai vesti derybas su žmonėmis, žinosi ką ir kada sakyti, kai kils kofliktai komandoje, gebėsi efektyviai atsakyti į prieštaravimus? Ar džiaugsies, kai daugiau žmonių susidomės tavo produktais bei verslo galimybe ir liks labiau patenkinti po bendravimo su tavimi?…


 👉Prisijunk dabar čia: http://sandoriokodas.lt/

 

✔️P.S.S.

Praktinis kursas “SANDORIO KODAS padės tau:

🔹Pasitikėti savimi

🔹Gauti geresnius rezultatus derybose

🔹Pasiekti tau palankesnių sandorių

🔹Spręsti nesutarimus

🔹Atsakyti į nepatogius klausimus

🔹Parduoti produktus

🔹Pritraukti naujus narius į komandą

🔹Bendrauti su žmonėmis

 

*    Visos pamokos yra uždaroje Facebook grupėje.


*    Tau tereikia užeiti į grupę, skirtą šiems mokymams.


*    Įrašai lieka grupėje, jį gali peržiūrėti tau patogiu laiku.


*    Visos pamokos sudėtos į segtuvą ir lengvai randamos grupėje.

 

 

Jei gali, pasidalink su draugais ir komanda!🙏😍😘


22 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page