top of page
Writer's pictureGediminas Grinevičius

Serija #991 Ką daryti kai komandos narys PRARADO VILTĮ? 😤

Ar turi komandos narių, kurie prarado viltį?


Kartais komandos narys taip ilgai negauna rezultato, kad su laiku praranda viltį kada nors pasiekti rezultatus versle. Toks komandos narys nebetiki, kad pasieks aukštą lygį, pastatys didelę komandą ar uždirbs dideles pajamas. Jis ar ji nebetiki savo jegomis, nebetiki kompanija, nebetiki produktu ir nebetiki tinkliniu marketingu.


Tai yra labai pavojinga būsena.


Dažnai toks komandos narys vibruoja šį negatyvų dažnį ir spinduliuoja tą nepasitikėjimo energiją. Nors ir daro veiksmus ir kviečia žmones, niekas iš jo neperka ir nesijungia į komandą, nes žmonės giliai viduje jaučia, kad kažkas negerai. Dažnai nuo tokio komandos nario žmonės "bėga", nes jaučia tą beviltiškumą.


Kaip gali padėti tokiam komandos nariui?


Geriausias dalykas ką toks komandos narys gali daryti tai nustoti daryti verslo pristatymus pats/pati ir pradėti su tavimi pažindinti visus žmones, kurie susidomi papildomomis pajamomis.


Kadangi tavo energijos lygis yra aukštesnis, tu pritrauksi tuos žmones ir užregistruosi savo komandos nariui. Kai užregistruosi keletą aktyvių žmonių padėdama (-as) savo komandos nariui, jam sugrįš tikėjimas savimi ir verslu.


Ką daryti jei tu esi tas komandos narys, kuris prarado viltį, nes ilgai negauna rezultato?


Pradėk daryti skambučius tryse su savo lydere (-iu) ir paprašyk jų, kad jie padėtų tau užregistruoti naujus narius. Gali būti, kad tu nejauti kaip atbaidai žmones, nes praradai pasitikėjimą savimi ir nesi 100% užtikrinta (-as) tuo ką sakai.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

💡 Seminaras internetu "DIRBTINIS INTELEKTAS VERSLE" įvyks 09.07.2023 20:00val. LT laiku mokymų bendruomenėje ČEMPIONŲ LYGA. Prisijunk dabar http://cempionulyga.lt/ 💡



💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve

38 peržiūros0 komentarų

Opmerkingen


bottom of page