top of page

Serija #974 KAM RINKTIS - skirtumas tarp "arba" ir "ir"

Neretai kaip žmonės turi ribojantį įsitikinimą, kad gyvenime visada turi pasrinkti vieną iš kelių dalykų. Pvz.: "Gali būti turtingas arba turėti stiprius santykius šeimoje", "Gali gerai paleisti vasarą arba gali statyti savo verslą visą vasarą", "Gali turėti gerą sveikatą arba gali uždirbti daug pinigų".


O kodėl nepakeitus to žodelio "arba" į žodelį "ir"?


Juk mes galime turėti ir gerą sveikatą, ir stiprius santykius, ir gerai praleisti laiką ir uždirbti daug pinigų.


Taip gyvenimas turės "sezonus" ir kartais reikės labiau susikoncentruoti į vieną gyvenimo sferą, bet iš esmės mes neturėtume susitaikyti ir prrimti idėjos, kad negalime turėti visko, kad galime turėti tik vieną dalyką.





Jei pažiūrėsi į pavaikslėlį aukščiau ir įvertinsi visas šias sferas savo gyvenime, kokie bus skaičiai? Ar sujungus tuos skaičiukus linija atrodys kaip ratas ar labiau kaip žvaigždė? Ar vienos gyvenimo sferos yra labai aukšame lygyje, o kitos visai prastame?


Rekomenduoju tau NESUSITAIKYTI su trūkumais gyvenime ir siekti BALANSO ir HARMONIJOS.


"Aš negaliu turėti visko" yra tik ribojantis įsitikinimas, tik istorija ir bet kada gali nuspręsti nebetikėti šia ribojančia istorija.


Siek visko ko nori, ko paprašysi iš gyvenimo tai ir gausi. Daugelis per mažai paprašo.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve



43 peržiūros0 komentarų
bottom of page