top of page

Serija #934 TAU JAU PER VĖLU?! 😮

Prieš kelias dienas Rita pasidalino įdomia mintimi.


Sako: "Man dabar 40, o mano močiutei 90. Reiškias man dar liko 50 metų, per kuriuos galiu labai daug nuveikti ir pasiekti!"


Argi ne šaunus būdas žiūrėti į savo gyvenimą.


Daugelis žmonių per anksti save "nurašo" ir sako, kad jau yra per seni ir, kad neverta pradėti kažką naujo, bet jei gerai pagalvosim pirmi 20 metų tai vaikystė, mokykla ir universitetas, šiame etape mes nieko dar neukriame. Todėl jei tau 40 tai tu dar tik 20 metų kažką kuri.


Ar gali įsi vaizduoti ką tu galėtum nuveikti, pasiekti, įvykdyti per ateinančius 10, 20, 30, 40 ar net 50 metų?


KOSMOSAS!


Problema dažnai slypi tame, kad esame labai NEKANTRŪS ir norime visko ČIA ir DABAR. Daugelis išgirdę, kad užtruks pasiekti tikslą ar realizuoti svajonę 3, 5 ar 10 metų, nuleidžia rankas dar nepradėję. Visi jieško "momentinio pasitenkinimo" ir nenori laukti rezultato.


Gal dėl to tokia didelė dalis žmonių gyvena nuo algos iki algos, nes jiems svarbiau patenkinti savo menkus troškimus dabar, nei laukti didelio proveržio gyvenime kažkada.


Mes pervertiname, ką galime padaryti per 6 mėnesius ir neįvertiname, ką galėtume nuveikti per 6 metus.


Nustok blaškytis, nustok šokinėti nuo vieno dalyko prie kito, susikoncentruok, būk pastovi (-us) ir duok sau šiek tiek laiko. TU PASIEKSI LABAI DAUG.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Gyvas seminaras PETERBOROUGH, UK jau Kovo 18 dieną - visa informacija www.gediminoseminaras.lt


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kad patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


39 peržiūros0 komentarų
bottom of page