top of page

Serija #916 2 GYVENIMAI 😮😮😮

Sako visi turime du gyvenimus. Tą, kurį gyvename ir tą kurį galėtume gyventi.


Pragaras tai kai numiršti ir tau Dievas parodo kokį gyvenimą galėjai nugyventi.


Tony Robbins tai vadina supamos kėdės testu. Įsivaizduok tau 85 metai, sėdi savo supamoje kėdėje ir peržvelgi savo gyvenimą. Vienas scenarijus kur tu išnaudojai visus savo talentus, visą savo potencialą, visas galimybes, visas situacijas. Kitas scenarijus, kur tu iššvaistei visas galimybes ir potencialą.


Tikslas turėtų būti nugyventi savo gyvenimą taip, kad būtum kuo arčiau savo idealios versijos, pilno potencialo ir visų galimybių išnaudojimo.


Pagalvok kaip galėtum geriau išnaudoti savo potencialą, kaip galėtum geriau išnaudoti visas galimybes, kurios pasitaiko tavo gyvenime.


Sako kapinės yra turtingiausia vieta pasaulyje, nes ten palaidotos daugelio žmonių svajonės ir talentai neišnaudoti. Kai žmonės pasiekia gyvenimo pabaigą dažniausiai gailisi to ko nepadarė. Neleisk, kad tai būtų tavo istorija.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

P.S.


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kad patinka"


👉 Lietuvoje:

https://www.saviugdosknygynas.lt/produktas/laisve-daryti-tai-kas-patinka-16-tikru-lietuvisku-istoriju


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve

28 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page