top of page

Serija #915 3 Žmonių Tipai - Kaip ilgai truks tavo sėkmė?

Sako yra trys tipai žmonių:


1. Daugelis sukuria sėkmę momentaliai naudodami ką žino.

2. Kai kurie sukuria sėkmę laikinai naudodami ką žino.

3. Mažuma sukuria sėkmę visam laikui naudodami tai kuo yra.


Versle dažnai matome kai žmonės praleidžia daug laiko mokindamiesi ir vartodami informaciją, bet jos labai mažai panaudoja praktiškai.


Kai kurie panaudoja žinias praktiškai ir imasi veiksmų. Kai pritaiko informaciją praktikoje, ir sukuria daug geresnius rezultatus.


Pačius geriausius rezultatus sukuria tie kas paverčia tuos veiksmus savo įpročiais, praktikuodami kasdien.


Kaip vienas sėkmingas žmogus man yra pasakęs: "Turime daryti veiksmus ne tol kol išmoksime daryti teisingai, o tol kol nebegalėsime padaryti neteisingai"


Požiūris, kurį tau rekomemnduoju priimti tai BŪTI lyderiu, o ne daryti ką lyderis daro. BŪTI verslininku, o ne daryti ką verslininkai daro. Ar supranti skirtumą?


Kad ta informacija, kurią tu surenki ir veiksmai, kuriuos tu darai, taptų tavo esybe. Kol veiksmai kuriuos darai ir tai ką sakai bus tik kažkokia rolė, kažkokia kaukė, kažkoks vaidmuo tai nebus taip galinga, kaip tai kas tu esi.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

P.S.


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kad patinka"


👉 Lietuvoje:


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve

30 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page