top of page

Serija #897 Kas atsitiks jei NEATSAKYSI žinutės?

Neretai kai bendrauju su tinklinio marketingo lyderiais, jie pasidalina, kad nespėja visko pasidaryti. Jie atrašinėja žinutes, atsakinėja skambučius ir dažnai nesuspėja visko pasidaryti ką norėtų.


Kai kalbame apie laiko planavimą ir organizavimą, neretas čia suklumpa.


Kaip vienas iš mano mentorių Frazer Brookes yra pasidalinęs, jis savo komandai neatrašydavo žinučių 24 valandas, nes daugelis patys išsispręsdavo savo problemas per tą laiką.


Todėl per valandą ar kelias valandas tavo verslas tikrai nesugrius, bet tai tau gali padėti susikoncentruoti į veiksmus, kuriuos reikia padaryti. Kai tu neatitrauki savo dėmesio nuo daromo darbo atrašinėdama žinutes tu tampi žymiai efektyvesnė (-is).


Įsivaizduok jei tu skristum lėktuvu ar važiuotum automobiliu kelias valandas, tada taip pat negalėtum atrašyti žinučių ir atsakyti skambučių.


Sako tavo elektroninis paštas ir tavo messenger yra patogus būdas kitiems žmonėms valdyti tavo laiką.


Tu neprivalai atrašyti žinutės ar atsakyti skambučio tą sekundę kada jis atkeliavo, tu gali kontroliuoti savo laiką ir pati (-s) nuspręsti, kada atrašysi žinutes ir atsakysi skambučius.


Kontroliuok savo laiką ir dienotvarkę, ir tada geriau kontroliuosi savo rezultatus.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris

 

1. 🚀🚀🚀 Gyvo seminaras Kaune GALINGAS METŲ STARTAS - įrašas čia http://galingasmetustartas.lt/ 🚀🚀🚀


2. 💣💣💣 BEPROTYBĖS STOVYKLA startavo Sausio 3 dieną - dar gali prisijungti 90 dienų INTENSYVAUS VEIKSMO IŠŠŪKIUI čia http://beprotybesstovykla.lt/ 💣💣💣


3. 💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


4. 🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kad patinka"


👉 Lietuvoje:

https://www.saviugdosknygynas.lt/produktas/laisve-daryti-tai-kas-patinka-16-tikru-lietuvisku-istoriju


👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve

38 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page