top of page

Serija #895 Kaip padėti komandos nariams tapti PROBLEMŲ SPRENDĖJAIS?

Taigi, kaip galėtume padėti savo komandos nariams tapti problemų sprendėjais?


Visų pirma svarbu suprasti, kad versle bus problemų ir iššūkių. Kaip mano mentorius Eric Worre sako "turi išsirinkti kompaniją su kurią esi pasiruošus turėti problemų", nes visos kompanijos jų turi.


Lyderis tinklinio marketingo versle yra profesionalus problemų sprendėjas. Kuo daugiau problemų išsprendi, tuo daugiau uždirbi.


Pagunda kaip lyderiui yra išspręsti problemas savo komandos nariams, bet tokiu būdu juos padarome "neįgalius" išspręsti savo problemas, jei viską už juos padarome.


Vienas mano mentorių sakydavo "neateik pas mane su bezdžione be banano", ką tai reiškia - neateik pas mane su problema be potencialaus sprendimo.


Kai pas tave ateina komandos narys su problema, vietoje to, kad iš karto tą problemą išspręstum pati/pats, paklausk komandos nario:

"O kaip tu išspręstum šią problemą" arba "O ką tu mano vietoje darytum dėl šios problemos".


Tai paskatina žmogų galvoti ir bandyti išspręsti problemas pačiam.


Tu žinoma gali po to pridėti savo idėjas ir sprendimus.


Vietoje to, kad duotum informaciją ar resursą, paskatink komandos narį patį surasti informaciją paaiškindama (-as) kur tą informaciją galima rasti.


Taip tai kartais užtrunka ilgiau, nei pačiam tiesiog išspręstri problemą, bet tai padeda tavo komandos nariui tapti nepriklausomu ir išmokti spręsti savo problemas.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Gyvas seminaro GALINGAS METŲ STARTAS įrašas čia - http://galingasmetustartas.lt/


BEPROTYBĖS STOVYKLA startavo Sausio 3 dieną - dar gali prisijungti 90 dienų INTENSYVAUS VEIKSMO IŠŠŪKIUI čia http://beprotybesstovykla.lt/


Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas

18 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page