top of page

Serija #893 UŽTIKRINTUMAS ir ABEJONĖS negali gyventi toje pačioje galvoje 🧠

Viena tinklinio marketingo lyderių, kuri uždirbo pernai metais 21$ milijoną per metus pasidalino šia citata "užtikrintumas ir abejonės negali gyventi vienoje galvoje".


Tai kaip aliejus ir vanduo, nesimaišo kartu.


Arba tu abejoji savimi, ieškai savyje trūkumų, kritikuoji save, arba esi savimi užtikrinta (-as), motyvuoji ir skatini save, ieškai priežasčių kodėl tau pavyks, bet negali daryti ir to ir to.


Tu gali ieškoti pasiteisinimų arba daryti rezultatus, bet negali daryti abiejų iš karto.


Tu negali pasiekti savo tiklsų ir realizuoti savo misijos gyvenime, jie nuolatos abejoji savimi ir ieškai problemų savyje. Negatyvus vidinis dialogas materializuos negatyvius dalykus tavo gyvenime.


Jei pati/pats save stabdai bus kur kas sunkiau pakeisti gyvenimą.


Ir atvirkščiai, jei sau nuolatos sakai pozityvius teiginius ir afirmacijas kaip:

  • Aš esu pinigų magnetas

  • Viskas prie ko prisiliečiu virsta auksu

  • Aš pasiekiu viską ką užsibrėžiu

  • Aš išmokstu viską ko nemoku

  • ir tt.

Tada tu užprogramuosi sėkmei. Net jei dabar dar neturi labai gerų rezultatų, jei tavo požiūris bus pozityvus - rezultatas ateis.


Tavo pasamonė patikės istorija, kurią tu kartosi, pozityvia ar negatyvia tau rinktis.


Sako kiekvieno iš mūsų viduje yra du vilkai: geras ir blogas. Kuris laimės? Tas, kurį tu maitinsi. Jei maitinsi abejones ir vis apie jas galvosi, tada jos augs ir užvaldys tavo gyvenimą. Bet jei nustoji savimi abejoti ir tiktai pozityvius dalykus galvoji, laikui bėgant tos abejonės sumažės ir išaugs tavo pasitikėjimas savimi.


Dažnai kai matome sėkmingus lyderius atrodo, kad jie neturi abejonių ir baimių. Tai yra dėl to, kad jie taip ilgai maitino savo pasitikėjimą savimi pozityviomis mintimis ir "nedavė valgyti" savo baimėms ir abejonėms.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Gyvas seminaro GALINGAS METŲ STARTAS įrašas čia - http://galingasmetustartas.lt/


BEPROTYBĖS STOVYKLA startavo Sausio 3 dieną - dar gali prisijungti 90 dienų INTENSYVAUS VEIKSMO IŠŠŪKIUI čia http://beprotybesstovykla.lt/


Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas

15 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page